Domē netika minēti konkrēti priekšlikumi, kuri uzlabotu Daugavpils kultūrvidi

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Daži pilsētas plašsaziņas līdzekļi laiku pa laikam publicē rekomendācijas, kuras sniedz Daugavpils pilsētas domē izveidotā Kultūrvides darba grupa deputāta Aivara Broka vadībā.

Sakarā ar to, ka pašvaldība šo jautājumu nekomentē, 17.martā notikušās preses konferences gaitā portāls Gorod.lv griezās pie pilsētas kultūras jomas kuratora, vicemēra Jāņa Dukšinska ar jautājumu, kādus grupas izteiktos priekšlikumus pašvaldība uzskata par noderīgiem un kādi priekšlikumi pagaidām nav izpildāmi.

„Darba grupa strādā, priekšlikumi tiek iesniegti. Var diskutēt par to, vai tie ir labi vai slikti, bet tas ir darba grupas locekļu pilsētas kultūrvides redzējums. Grupā darbojas dažādi ar kultūras dzīvi saistītie cilvēki. Iespējams, daži no viņiem ar kultūras jautājumiem ir saistīti pastarpināti, bet viņi arī iesniedz priekšlikumus, kurus mēs apspriežam un dažreiz ieviešas, dažreiz – noraidām, jo tās ir tikai rekomendācijas. Ja tiek piedāvāti stratēģiski risinājumi, tie jāizskata Izglītības un kultūras jautājumu komitejā”, paskaidroja vicemērs.

Tādējādi Jānis Dukšinskis neminēja nevienu konkrētu grupas priekšlikumu, kas tika ņemts vērā un, pēc viņa domām, tiešām uzlabotu pilsētas kultūrvidi.
 


Написать комментарий