Pērn saņemtie daugavpiliešu priekšlikumi par „guļošo policistu” ierīkošanu joprojām tiek izvērtēti

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Vicemērs Pēteris Dzalbe paziņoja, ka „guļošais policists”, kas atradās pie Saskaņas pamatskolas un aizvadītās nedēļas sākumā tika noņemts sakarā ar remontdarbiem, esot uzstādīts savā vietā.

P.Dzalbe paskaidroja, ka minētais elements, kas liek autovadītājiem samazināt ātrumu, atradīsies savā vietā, pagaidām tas būšot apbraucamais ceļš. Ja sabiedriskais transports nevarēs izmantot šo ceļu, tas kursēs pa Saules ielu, kurā ieviesīs divjoslu satiksmi. Tādējādi autotransporta līdzekļi varēs „parkoties” paralēlajā ielā, iespējams, Rīgas ielā, paziņoja vicemērs.

Runājot par ieceri izvērtēt papildu ātruma samazināšanas ierobežotāju ierīkošanu pie Daugavpils izglītības iestādēm, Pēteris Dzalbe paziņoja, ka pērn daugavpilieši bija iesnieguši daudz priekšlikumu, kuri joprojām tiek izskatīti.

„Vietās, kurās kursē sabiedriskais transports, saskaņā ar likumu „guļošo policistu” uzstādīt nevar, bet var ierīkot paaugstinātu gājēju pāreju. Ar šo jautājumu nodarbojas „Komunālās saimniecības pārvalde”, sezonas sākumā tiks izlemts, kurās vietās šīs pārejas jāierīko pēc iespējas ātrāk”, atzīmēja vicemērs.
 


Написать комментарий