Daugavpils tūrisma firmas neplāno atcelt ceļojumus uz Krieviju

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Latvijas masu mediji ziņo, ka kāda Rīgas tūrisma firma, protestējot pret Krievijas politiku attiecībā uz Ukrainu, atcēlusi visus šā gada ceļojumus uz Krieviju.

Šis lēmums skars vairāk nekā 100 klientus, kas bija pieteikušies uz kopumā sešiem braucieniem. Četri no tiem bija paredzēti uz Sanktpēterburgu, viens uz Kamčatku un viens uz Baikālu. Visiem, kuri bija reģistrējušies šiem braucieniem, vai nu tiks atdota nauda, vai arī piedāvāts brauciens uz kādu citu valsti.

Portāls Gorod.lv nolēma noskaidrot, vai šajā situācijā varētu nonākt arī daugavpilieši, kuri vasaras atvaļinājumu plāno pavadīt Krievijā, izmantojot vietējo tūrisma firmu pakalpojumus.

Izrādījās, ka atšķirībā no galvaspilsētas tūrisma firmām, vietējās firmas neplāno atteikties no braucienu organizēšanas uz Krieviju.

Pēc tūrisma firmas „Remaco” pārstāvja domām, politikai nekādā gadījumā nav jāietekmē tūrisma joma. „Bez šaubām, ja cilvēki ieplānojuši braucienu uz Krieviju, viņi vienkārši izmantos citas tūrisma firmas pakalpojumus”, uzskata firmas pārstāvis.

Jāatzīmē, ka arī vasaras ceļojumi uz Krimu bija visai pieprasīti mūsu pilsētā. Kaut arī vietējais serviss nav no labākajiem, fantastiska pussalas daba, maigais klimats un divu – Melnās un Azovas – jūru tuvums padarīja Krimu par pievilcīgu atpūtas vietu. Cerams, ka tā arī turpmāk piesaistīs tūristus.

Tūrisma firmas „Mari” pārstāvis paziņoja portālam Gorod.lv, ka cilvēki neatsakās no braucieniem uz Krieviju un patlaban tiek organizēts brauciens uz Sanktpēterburgu.


Написать комментарий