Parādījās versija par Malaizijas Boing pilotu pašnāvību 1

foto: kvedomosti.com
foto: kvedomosti.com

Pēdējais, kurš sazinājās ar Zemi, bija pazudušā lainera 2. pilots. Patlaban izmeklētāji izvirza versiju, ka otrais pilots vai kapteinis izdarīja pašnāvību. Turklāt gala rezultātā acīmredzot gāja bojā arī 239 pasažieri kopā ar ekipāžu.

Ir skaidrs, ka šī versija radās bezizejas dēļ, kura ir saistīta ar pazudušā lainera meklējumu izgāšanos, kuros patlaban ilgu laiku piedalās jau 26 valstis.

Tikmēr nekādas lidmašīnas pēdas nav atrastas, neskatoties uz daudzām iepriekšējām versijām, ieskaitot lidmašīnas patvaļīgu nolaupīšanu uz Pakistānu, Afganistānu vai Kazahstānu. Patlaban meklējumi jau ir paplašināti līdz Kaspijas jūras krastiem.

Turklāt laineris lidoja ar atslēgtiem transponderiem – ierīcēm saziņai ar Zemi. Tika noskaidrots vēl viens satraucošs fakts: izrādās, ka pēdējā radiogramma no lainera borta par to, ka viss ir kārtībā un labas ar nakts novēlējumiem pienāca jau tad, kad kāds bija uz borta atslēdzis komunikācijas sistēmas, – ziņo eurosmi.ru.

Lidojuma ierakstu papildizpēte liecina par to, ka lidmašīna, kuru vadīja autopilots, mainīja maršrutu. Šī trajektorija varētu būt ievadīta datorā vēl pirms lidojuma sākuma.

Tomēr vienkārši tāpat nav iespējams atslēgt brīdinājuma sistēmu. To nevar izdarīt no lidmašīnas kabīnes. Kādam, kurš labi pārzina lainera uzbūvi, jāiekļūst speciālā nodalījumā un tur jāizvelk drošinātājs vai jāatslēdz automātiskais slēdzis. Turklāt uz borta tā arī neizdevās atrast nevienu, kurš varētu būt saistīts ar teroristisku organizāciju.  


Написать комментарий

Nu, parādījās versija un kas tālāk? Kur ši versija palika? Kāpēc viņa kļuva neaktuāla?
Latviski pareizi būtu "Parādījusies versija...". Tas nozīmē, ka versija ir joprojām aktuāla... Izklausās kā tulkojums no kādas diezgan primitīvas valodas, kur nav salikto laiku...