Putins: Krimā būs trīs valsts valodas 6

foto: Itar -Tass
foto: Itar -Tass

Krimā būs trīs valsts valodas - krievu, ukraiņu un Krimas tatāru, atsaucoties uz Krievijas prezidenta Vladimira Putina paziņojumu, informē LETA-ITAR-TASS.

"Mēs ar cieņu attiecamies pret visām tautībām, kas dzīvo Krimā. Tās ir viņu kopīgās mājas, viņu dzimtene. Un būs pareizi, ja Krimā, un es zinu, ka paši Krimas iedzīvotāji to atbalsta, būs trīs valsts valodas ar līdzvērtīgām tiesībām - krievu, ukraiņu un Krimas tatāru," uzsvēra Putins.

Runājot par notikušo referendumu Krimā, Putins uzsvēra, ka tās notika saskaņā ar demokrātiskajām procedūrām.

"16.martā Krimā notika referendums, tas notika pilnīgā saskaņā ar demokrātiskajām procedūrām un starptautiskajām tiesību normām," sacīja Putins, uzrunājot Krievijas Valsts domes un Federācijas padomes likumdevējus, kā arī reģionu vadītājus un pilsoniskās sabiedrības pārstāvjus.

Putins arī atgādināja, ka referendumā piedalījās vairāk nekā 82% vēlētāju.

"Vairāk nekā 96% atbalstīja pievienošanos Krievijai. Šie rādītāji ir pietiekami pārliecinoši," uzsvēra Kremļa saimnieks.


Написать комментарий

Bet runās tikai vienā. Ar tādām pašām sekmēm var pievienot vēl piecas valodas.

Dīvaini, kā krievvalodīgie iemācīsies divas citas? Vai tas būs nepieciešams?

Vai Putins zina,kas ir tris valsts valodas? Man liekas,ka vinam ir miglains prieksstats. Pat es varbut to labi nezinu, bet zinu vienu,ka visam trim valodam ir vienads statuss,ka ja kada valsts iestade ierodas kads iedzivotajs un vins runa viena no sim trim valodam,vins ir jasaprot un jaatbild vina valoda. Ka ari visa dokumentacija un citi papiri tiek rakstiti trijas valodas, TV ari tas pats. Nu krieviem bus beidzot jasak macities ukrainu un krimas tataru valoda, a to gaja tolko po russki.

Par zirgam jāsmeas,80% krievu sāks mācīties tatāru valodu? Tos tatārus tur drīzāk sāks sist... Lai putins nedirš,ka viņam rūp citas tautas !

visīsāka anekdote pasaulē! mjā krievi māk baikas taisīt!

vai krimas kaķi nerunā po ruski!putinam pokers jāspēlē.BLEFO UZ VELNA PARAUŠANU!

Написать комментарий