Znaroks pēc zaudējuma iedunkājis mugurā 'Lokomotiv' kapteini

foto: RIA Novosti
foto: RIA Novosti

Pēc izstāšanās no Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Gagarina kausa izcīņas divkārtējo trofejas ieguvēju Maskavas "Dinamo" galvenais treneris Oļegs Znaroks iedunkājis mugurā Jaroslavļas "Lokomotiv" kapteini Iļju Gorohovu, vēsta Krievijas mediji.

Jau ziņots, ka Znaroka un Harija Vītoliņa trenētais Maskavas "Dinamo" bez Mārtiņa Karsuma ierindā pirmās kārtas izšķirošajā, septītajā spēlē savā laukumā ar 1:5 zaudēja Miķeļa Rēdliha un Jāņa Sprukta pārstāvētajam "Lokomotiv".

Pēc spēles "Lokomotiv" kapteinis runājis ar žurnālistiem, kad viņam mugurā iebakstījis Znaroks. Gorohovs trenerim atbildējis ar laipnu izteikumu "Paldies!", uz ko Znaroks atbildējis "Nav par ko, [cenzēts].". Gorohovs vēl noteicis trenerim "Arī Jums lai laba veselība, Oļeg Vaļjerjevič.".

"Mums ir labas attiecības. Sitiens mugurā? Nekas briesmīgs. Tūlīt [sāpes] remdēs," īsi notikušo komentēja hokejists.

"Pirmkārt, aicinu internetu vairāk interesēties par hokeju, nevis baumām. Ja runā par tikšanos ar Gorohovu, tad tā noritēja draudzīgā atmosfērā. Kā savādāk var būt, ja mēs ar Iļju jau vairākus gadus draudzējamies ar ģimenēm. Gorohovam, kurš zina visus čempionu noslēpumus, devu tikai papildu impulsu. Vēlu veiksmi "Lokomotiv" ceļā pēc Gagarina kausa. Bet internetam – vairāk mīlēt hokeju,"
 


Написать комментарий