J.Dukšinskis pagaidām nesniedza „jaunatnes” darba grupas darbības vērtējumu

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

17.martā kārtējās preses konferences gaitā, atbildot uz žurnālistu jautājumiem, Daugavpils vicemērs Jānis Dukšinskis pastāstīja par darba grupas, kura izstrādā jaunatnes politikas attīstības plānošanas dokumentu, darbību un ierosinātajiem priekšlikumiem.

“Priekšlikumi tika izteikti līdz ar izdarītajiem secinājumiem, sakarā ar kuriem mēs izteicām piezīmes. Darba grupas paveikto novērtēt ir grūti, jo šis jautājums grupas vadītājiem un locekļiem jāuzdod pēc pētījuma rezultātu un gala atzinuma saņemšanas. Galvenais mērķis ir jaunatnes politikas attīstības koncepcijas un stratēģijas izveidošana, tad arī radīsies skaidrība par rezultātiem”, pastāstīja Jānis Dukšinskis.

Atgādināsim, ka minētā darba grupa tika izveidota saskaņā ar Domes deputātu 2013.gada 28.novembra lēmumu. Darba grupas izveidošanas mērķis – izvērtēt Jaunatnes departamenta darbību un, pamatojoties uz izdarītajiem secinājumiem, izstrādāt un iesniegt Domes deputātiem jaunatnes politikas attīstības plānošanas dokumentu – koncepciju uz pieciem gadiem.

Tika plānots, ka ar nepieciešamiem uzdevumiem darba grupa tiks galā 3 mēnešu laikā, bet vēlāk tās darbības termiņš tika pagarināts par mēnesi, tāpat pētījuma veikšanai tika iedalīts gandrīz tūkstotis eiro. Grupas darbības termiņš beigsies marta nogalē.
 


Написать комментарий