Šogad Daugavpilī turpinās modernizēt bērnu rotaļu laukumu aprīkojumu

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Turpinot ikgadējo tradīciju, Daugavpils pilsētas domes iestāde „Komunālās saimniecības pārvalde” (turpmāk tekstā – KSP) izsludināja iepirkumu par bērnu rotaļu laukumu aprīkojuma piegādi un uzstādīšanu Daugavpils pilsētā 2014.gadā.

KSP komunālinženiere Oksana Grigorjeva pastāstīja portālam Gorod.lv, ka tiek plānots iegādāties 60 aprīkojuma vienības (tostarp 48 spēļu elementus, pārējais – soliņi un atkritumu urnas), kuras veca aprīkojuma vietā tiks uzstādītas dažādos pilsētas mikrorajonos.

Diezgan lielu jaunu elementu skaitu uzstādīs 18.novembra ielā 197A un 199A. Šeit atrodas trīs deviņstāvu mājas, piecstāvu mājas, bērnu ir daudz, tādēļ jaunais rotaļu laukumu aprīkojums ir ļoti nepieciešams.

Oksana Grigorjeva paziņoja, ka mūsdienīgs rotaļu laukumu aprīkojums tiks uzstādīts arī Judovkā: vecais aprīkojums tiks nomainīts Lielā ielā 193 (netālu no autobusu pieturas, pie veikala). Šajā mikrorajonā atrodas privātais sektors, bet sakarā ar to, ka tajā vispār nav bērnu rotaļu laukumu aprīkojuma, iedzīvotāju lūgumi tika ņemti vērā.

Tāpat jauni spēļu elementi tiks uzstādīti Kandavas ielā 4A, malu ielā 13, 15, Vienības ielā 34,36, Mazā Dārza ielā 9, Tautas ielā 8, Valkas ielā 58, Enerģētiķu šķērsielā 4, Vienības ielā 7, Rēzeknes ielā 15, 15A.

Pagalmos, kuros plānots uzstādīt jauno aprīkojumu, tiks izvietotas plāksnes ar informāciju par vecā aprīkojuma demontāžu un jaunā aprīkojuma uzstādīšanu. Komunālinženiere paskaidroja, ka plāksnes tiks uzstādītas, lai neatkārtotos pērnā gadā notikušās situācijas, kad daži iedzīvotāji pauda sašutumu par vecā aprīkojuma demontāžu, raizējoties, ka jaunais bērnu rotaļu laukumu aprīkojums netiks uzstādīts.

Tiek plānots, ka darbi tiks pabeigti vasaras sezonas sākumā.


Написать комментарий