Konkursā par atkritumu apsaimniekošanu Daugavpilī uzvarējusi firma no Rīgas

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Šonedēļ konkursa komisija pieņēma lēmumu par uzvarētāju Daugavpils pilsētas domes izsludinātajā konkursā par atkritumu apsaimniekošanu Daugavpils pilsētas teritorijā, ziņots pilsētas pašvaldības mājas lapā.

Par konkursa uzvarētāju kļuva Rīgā reģistrētā SIA „L&T”, kura piedāvāja viszemāko cenu – 7,31 eiro par atkritumu kubikmetru.

Atgādināsim, ka 6.februārī Daugavpils pilsētas domē tika atvērtas aploksnes ar piedāvājumiem 11.oktobrī izsludinātā konkursa ietvaros.

Sadzīves atkritumu apsaimniekošanai Daugavpils administratīvajā teritorijā pieteicās 5 pretendenti. Viszemāko cenu – 7,31 eiro par atkritumu kubikmetru (bez PVN) piedāvāja SIA „L&T”(Rīga). Otrajā vietā ir SIA „Vides pakalpojumu grupa”, kuras piedāvātā cena ir 7,46 eiro par kubikmetru (bez PVN), trešajā – AS „Spec.ATU” un SIA „Būvezers”, kuras pakalpojumu varētu sniegt par 8,42 eiro, bet ceturtajā vietā – SIA „Eco Baltia vide” (Jūrmala), kuras piedāvā cena ir 10,39 eiro par kubikmetru. Visaugstāko cenu (11,14 eiro) piedāvāja pašvaldības SIA „Labiekārtošana-D”.

Pēc aplokšņu atvēršanas iesniegtie dokumenti tika izvērtēti, Dome pieprasīja un saņēma papildus dokumentus un informāciju, pēc kā pieņēma lēmumu.

Konkursa rezultātus var apstrīdēt 10 dienu laikā.
 


Написать комментарий