Latvijā reģistrēts visjaudīgākais 'Rolls-Royce' markas vēsturē

foto: delfi.lv
foto: delfi.lv

Otrdien, 18. martā, Latvijas transportlīdzekļu reģistrā iekļauts visjaudīgākais un visdinamiskākais "Rolls-Royce" automobilis markas vēsturē – jaunā "Wraith" kupeja, liecina portāla "Delfi" rīcībā esošā informācija. Latvijā reģistrētais jaunais "Rolls-Royce Wraith" ir krāsots tumši brūna un pelēka toņa kombinācijā.

"Rolls-Royce Wraith" izgatavots uz "Ghost" sedana bāzes. 5,3 metrus garās un 2,3 tonnas smagās kupejas balstiekārtai salīdzinājumā ar sedanu ir sportiskāks regulējums, tādējādi samazinot virsbūves sānsveres, braucot līkumā. Arī stūres sistēmai ir citāds regulējums, kas pielāgots azartiskākai braukšanai. Tāpat spēkrats ieguvis spēcīgākas bremzes.

Šīs britu luksusa markas kupeja aprīkota ar jau pazīstamo 6,6-litru V12 dzinēju, tomēr atšķirībā no sedana tā jauda palielināta līdz 633 zirgspēkiem (+70 ZS), bet griezes moments – līdz 800 ņūtonmetriem (+20 Nm). Līdz 100 km/h markas vēsturē visdinamiskākais modelis paātrinās 4,6 sekundēs, bet tā maksimālais braukšanas ātrums elektroniski ierobežots pie 250 km/h atzīmes.


 


Написать комментарий