Kas var piespiest pieklājīgu cilvēku apaut baltas čības

foto: style.rbc.ru
foto: style.rbc.ru

Pārliecināt ienaidnieku, ka viņš publikas priekšā jau ir parādījies baltās čībās nav kaut kāds neskaidrs pekles drauds, bet nopietns viņa gaumei adresēts pārmetums.

Šāds apgalvojums liecina par to, ka savus priekšstatus par ģērbšanās manieri vasarā viņš visdrīzāk ir aizguvis no padomju kinematogrāfa un filmās par skaistu dzīvi ārzemēs. Balta augšpuse, melna apakšpuse ir kombinācija, kurā baltas kurpes vienlaikus ir svētdienas neprāta kalngals, elegance un dīkdienības triumfs. Mammas rēgs, kura atrodas pie šujmašīnas, vajā viņu, un tagad, kad dažādu apavu pie mums ir daudz, pagātnes grūtības pieredzējušais švīts auj elegantas baltas kurpes ne tikai svētdien. Un diemžēl izskatās provinciāli, – vēsta style.rbc.ru.

Lieta apstāklī, ka balti apavi nav balts krekls, un par garderobes konstanti tie nevar būt – pārāk daudz tie pievelk uzmanību. Bet daudzi turpina attiekties pret apaviem tā kā pret bāzes detaļu, neapdomīgi aujot tos pie katra vasaras komplekta, bet tai pašā laikā ne pie džinsiem, ne pie vidēji statistiskā casual stila apģērba balti apavi jau sen nepiestāv.

Spilgtākā, ja šo vārdu var izmantot balto apavu apzīmēšanai, tendence ir ļoti minimāls apģērbs filmas „1984” garā. Šādā komplektā jūs esat viesis no dizaineru klientu nākotnes. Vienkāršība – skaidras formas, praktiski pilnīgs detaļu trūkums, vienkrāsas gamma, kurā baltais ir galvenā krāsa. Sterili balti apavi būs loģisks ķirurģiskā halāta un darba tērpa sajaukuma turpinājums. Izvēle – ielas vai ādas kurpes ar biezu zoli, vienkāršas kedas vai sliponi.


Gucci/Krekls Agi & Sam, kurpes Grenson, bikses  Maison Martin Margiela

Klasiskām baltām krosenēm arī ir tiesības uz vēl vienu sezonu. Dizaineru piedāvātie tēli sliecas uz minimālismu, tādēļ par logotipiem, agresīvu apdari un pārējām pārmērībām nav runas. Mūsu izvēle ir čības, kedas, krosenes vai a la Dr. Martens kurpes.


Salvatore Ferragamo/Vējjaka Boris Bidjan Saberi, kedas Junya Watanabe, bikses Christophe Lemaire

Jahtu stils vai apģērbs universitātes izlases stilā – baltas bikses, jūrnieku krekls vai jaka ir sava veida vasaras klasika. Lielisks variants baltām čībām, kedām vai tenisa kurpēm.


J.Crew/Jaka Saint Laurent, kedas Marsell, bikses Ann Demeulemeester

Pilnīgi vai daļēji baltas ielas kurpes vai la Birkenstock čības padarīs grafiskos melnbaltos komplektus aktuālākus. Aktīva druka un kliedzoši apavi ir pietiekama spriedze apkārtējo acīm, tā kā pārējām detaļām jābūt minimālām. 


Kenzo/Džemperis Missoni, kurpes Emporio Armani un bikses River Island

Draiskulīgas baltas kurpes ieviesīs rokabilli stilā vēlamo pozēšanas noti, ar kuru mūs šajā sezonā priecē dizaineri. Krekls, kakla lakats – tāds pats, bet šauros džinsus var nomainīt ar platām aizvadītā gadsimta 50. gadu stila biksēm.


Lanvin/Krekls Giorgio Brato, kurpes Asos, kakla lakats McQ by Alexander McQueen, bikses Damir Doma

Kroņprinča tēls ir vēl viena jauna sezonas tendence, kuru atspoguļo balts total look, kurš nav piemērots dzīvei. Visi atribūti labi saskatāmi – vestes, cepures un rozes pogcaurumā. Derbi ir vienīgā ballītes izvēle, bet dizaineri nebaidās no tenisa kurpēm, lai samazinātu svinīgumu. Ja dvēsele vēlas svētkus (lasiet – baltas kurpes), izvēlieties sniegbaltu retro šiku.


Giorgio Armani / Lakatiņš  Aquascutum, žakete  Ann Demeulemeester, kurpes  Marc McNairy, bikses  Jil Sander
 


Написать комментарий