Orientēšana: sezona tiek paziņota par atklātu 1

foto: orel.bezformata.ru
foto: orel.bezformata.ru

22. martā orientieristi no Daugavpils un tuvākās apkārtnes tikās Sventes pagastā, lai atklātu orientēšanās sezonu gleznainajā Sventes dabas parkā, ziņo Sporta pārvaldes portāls.

Startējot no pašas Egļu kalna virsotnes, orientieristi devās izbaudīt stāvās nogāzes, krūmu brikšņus un ledaino strautu ūdeni, kas gaidīja aiz katra stūra visas distances garumā.

Spītējot dabas radītajiem pārbaudījumiem, visi veiksmīgi tika ārā no meža, dažs labs pat ar izcīnītu čempiona titulu. Kā ātrākie mazie orientieristi tika atzīti Solvita Maļina (S10) un Ivans Bočarovs (V10), savukārt Natālija Tumanova un Ilja Mikulovs finišēja pirmie S/V12 grupās. Par līderiem jauniešu grupā kļuva Angelina Vavilova (S16) un Maksims Latkovskis (V16). Pieredzējušāko orientieristu konkurencē uzvaras izdevās izcīnīt Gundegai Jurānei (S40), Dzidrai Briltei (S60), Nikolajam Grigorjevam (V40) un Jurijam Jevdokimovam (V60).

Lielākā konkurence gaidīja S/V21 grupas sportistus, kam šīs sacīkstes rezultāts pārtaps par pirmajiem punktiem ranga ieskaitē. Sieviešu konkurencē trešajā vietā ierindojās Anastasija Isajeva, otrā finišēja Ļubova Pavļukova, bet uzvaru izcīnīja Olga Pavārniece. Vīriešu grupā trešo vietu izcīnīja Konstantīns Bogdanovs, otro - Mihails Smilgins, bet pārliecnošu uzvaru izcīnīja Jevģēnijs Danilovs.

Pirmie uzvarētāji ir noskaidroti un orientēšanās sezona veiksmīgi atklāta. Aicinām Jūs arī turpmāk piedalīties kāda no orientēšanās seriāla ORIENTIERIS 2014 posmiem, kas pulcē šī sporta veida piekritējus Daugavpils apkaimes mežos katru ceturdienu no plkst. 17:00. Sacensību programmu un sezonas atklāšanas rezultātus meklē www.okstiga.com!

Uz tikšanos mežā!


Написать комментарий

"Orientēšana" - KAS TAS TĀDS? Kas, ko un uz kurieni taisās Orientēt???
Žurnaļugas....