Ķīnā atrod Ziemeļkorejas līdera dubultnieku

foto: Reuters/scanpix
foto: Reuters/scanpix

Ķīniešu žurnālisti Šanjaņas pilsētā atraduši Ziemeļkorejas līdera Kima Čenuna dubultnieku, raksta ārvalstu mediji.

Viņš stāvēja uz ielas un tirgoja kebabus. Viņš nekad nav aizdomājies, ka ir tik ļoti līdzīgs Ziemeļkorejas līderim, kamēr viņam par to nepateica pircēji. Tagad viņa bizness zeļ un plaukst.

Pēc raksta iznākšanas Manču Tuana klientu netrūkst. Visi viņi ir lasījuši par neparasto pārdevēju avīzē un vēlas ar viņu nofotografēties. No sākuma Tuans nesaprata, kas notiek, bet pēc tam saprata, kā izmantot līdzību ar Kimu Čenunu komerciālos nolūkos. Uz lūgumu nofotografēties viņš sāka atbildēt: "Protams, ja nopirksiet kebabu!" Daudzi pirka uzreiz vairākus.

Pēc neilga laiciņa vīrietim nācās pieņemt darbā palīgu, jo lielās uzmanības dēļ vīrietim neatlika laika cept un pārdot ātrās uzkodas. Taču tajās dienās, kad Kima Čenuna dubultnieks nestāvēja aiz letes, ar kebabu tirgošanu neveicās tik raiti.

Patlaban ķīnietis piestrādā pie jaunas taktikas, kā piesaistīt klientus, tostarp, viņš vēl vairāk piestrādājis, lai līdzinātos Ziemeļkorejas līderim. Viņš izveidoja sev tādu pašu frizūru un nopirka sev tādu pašu melnu uzvalku kā Kimam Čenunam.

 


Написать комментарий