Jauniem daugavpiliešiem nedēļas laikā jāpastiprina piedalīšanās vasaras nodarbinātības programmā

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Pirms nedēļas Daugavpilī noslēdzās 15-19 gadus vecu jauniešu reģistrācija dalībai pilsētas vasaras nodarbinātības programmā.

Kā ziņots, šogad dalībai programmā pieteicās mazāks interesentu skaits, nekā pērn, - 1 170 cilvēki. Savukārt rotācijas sarakstā tika iekļauti 425 jaunieši.

Pēc Daugavpils pilsētas domes Jaunatnes departamenta jaunatnes lietu vecākās speciālistes Irēnas Ivanovas vārdiem, reģistrācijas rezultāti ir pieejami Departamenta mājas lapā. No otrdienas, 25.marta, līdz sestdienai, 29.martam, jauniešiem, kuri tika iekļauti šajā sarakstā, jāapstiprina sava piedalīšanās vasaras nodarbinātības programmā.

Lai to izdarītu, jāierodas Jaunatnes departamentā, kas atrodas Saules ielā 5a, paņemot līdzi nodokļu grāmatu, pases kopiju, atļauju no vecākiem un medicīnas izziņu darba devējam.

Ja šajā periodā dokumenti netiks iesniegti, tad jaunietis automātiski zaudē savu vietu un šajā vietā rindas kārtībā tiks iekļauts cilvēks no rotācijas saraksta. Tādēļ esiet uzmanīgi un izmantojiet iespēju piedalīties vasaras nodarbinātības programmā. 


Написать комментарий