Zinātnieki ir nosaukuši galvenos laulāto neuzticības iemeslus

foto: detective-dnepropetrovsk.com
foto: detective-dnepropetrovsk.com

ASV Indiānas štata universitātes zinātnieki profesores Kristenas Markas vadība veica interesantu pētījumu. Zinātnieki izvirzīja mērķi noskaidrot, kādi faktori stimulē vīriešus un sievietes uz neuzticību. Eksperti noteica, ka neuzticība pastāvīgās attiecībās ir raksturīgāka stiprā dzimuma pārstāvjiem.

Pēc ASV speciālistu domām galvenais faktors, kurš piespiež vīriešus meklēt apšaubāmus sakarus, ir pārliecības trūkums par saviem spēkiem. Ja vīrs bieži pārdzīvo tādas problēmas kā potences samazināšanās, priekšlaicīga ejakulācija un nespēja apmierināt partneri dēļ, viņš centīsies apstiprināt savas spējas „sānsoļos”.

Eksperti secināja, ka vīrieši, kuri nav par sevi pārliecināti, par 6–10% biežāk ir neuzticīgi savām likumīgajā sievām, nekā tie vīri, kurus pilnībā apmierina intīmā dzīve ģimenē. Pētījuma autore uzskata, ka neuzticību nosaka psiholoģiskais spiediens, kuru vīrietis jūt laulībā. Šādam „tēviņam” ir vieglāk nodarboties ar seksu ar mazpazīstamām partnerēm, kuras neko nezina par viņa problēmām laulības gultā, – vēsta eurosmi.ru.

Runājot par sievietēm, viņas ir gatavas uz neuzticību, ja nav pārliecinātas par savu ārējo pievilcību. Uztraucoties par to, ka viņa var ar kaut ko nepatikt savam izredzētajam, sieviete meklēs apmierinājumu attiecībās ar citu partneri.

Tāpat zinātnieki secināja, ka neuzticīgas kļūst tās sievas, kuras ar vīru nevar sasniegt orgasmu. Ja sieviete ilgu laiku no seksa negūst baudu, viņa ir vīlusies savā partnerī un meklē viņam pagaidu vietnieku, lai iegūtu asas sajūtas.   

 


Написать комментарий