Holivuda atsakās rādīt savas filmas Krimā

foto: rockzlodej88.blogspot.com
foto: rockzlodej88.blogspot.com

Amerikas kino giganti Universal, 20th Century Fox, Paramount Pictures, Sony Pictures un citi nedos Krievijai tiesības rādīt savas filmas Krimā.

Amerikāņi neatzīst Krimas pievienošanos Krievijai, tādēļ arī atsakās no savu filmu rādīšanas. Tādējādi Krimā nevarēs noskatīties jaunās Holivudas filmas, – ziņo eurosmi.ru.

Filmas Krima varētu saņemt no Ukrainas izplatītāja un rādīt ukraiņu valodā, bet tas nav iespējams, jo Ukrainas kompānijas apliecība Krimas teritorijā (kā KF daļā) nav spēkā.

Krimas kino teātru īpašnieki ir nonākuši smagos apstākļos. Ukraiņi ir gatavi dot filmas tikai pret nekustamo īpašuma ķīlu, kas iepriekš nekad nenotika, un to neatzīst pussalas filmu demonstrētāji. Krievijas izplatītāji ir spiesti atteikties no jauno filmu demonstrēšanas Krimā, jo nav saņēmuši tiesības no ražotājiem. Tas attiecas uz filmu „Noass” un multfilmu „Rio”.

Patlaban Krimas kinoteātru pārstāvji dibina savu tiesību aizsardzības un juridisko jautājumu asociāciju, lai iegūtu tiesības demonstrēt filmas pussalas teritorijā.  

 


Написать комментарий