Barcelona prezidents: Mesi kļūs par vislabāk apmaksāto futbolistu pasaulē

foto: mixnews.lv
foto: mixnews.lv

Pēc līguma pagarināšanas argentīniešu futbola superzvaigzne Lionels Mesi kļūs par vislabāk apmaksāto futbolistu pasaulē, atsaucoties uz Spānijas granda prezidenta Hosepa Marija Bartomeu paziņojumu, informē LETA-AFP.

Pašreizējais līgums ar "Barcelona" komandu futbolistam noslēdzas 2018.gadā, bet kluba prezidents neslēpj, ka noris sarunas par līguma pagarināšanu, kas finansiālā ziņā varētu pārspēt pērn portugāļa Krištianu Ronaldu noslēgto vienošanos ar citu spāņu grandu Madrides "Real".

"Mesi ir mūsu zvaigzne, un viņa līgums ilgs līdz 2018.gadam. Vēlamies ar viņu saistīt savu nākotni, taču klubs vēlas, lai viņš kļūtu par pasaulē vislabāk apmaksāto futbolistu. Jau vairākkārt esam teikuši, ka viņš ir pasaulē labākais, tāpēc viņš ir pelnījis arī apmaksātākā futbolista godu," sacīja Bartomeu.

"Mesi pie mums ieradās kā 13 gadus vecs puika, un tagad viņam ir 26 gadi. Esam pārliecināti, ka mums ar viņu izdosies panākt jaunu vienošanos, turklāt tā ir arī viņa paša vēlme," paudis Bartomeu.

Pēdējos mēnešos Mesi mocījies ar vairākiem savainojumiem, bet nesen atgriezās ierindā un svētdien ar trim vārtu guvumiem palīdzēja "Barcelona" ar 4:3 pieveikt "Real".

Mesi savas karjeras laikā četras reizes atzīts par pasaulē labāko futbolistu.


Написать комментарий