Par Imantas pedofila galvu sola atlīdzību

foto: mixnews.lv
foto: mixnews.lv

Rīgā tiek solīta atlīdzība par palīdzību Imantas pedofila meklēšanā. Privātā biznesa pārstāvji sola atlīdzību 2 500 eiro apmērā par pedofila atrašanās vietu, raksta portāls versti.ru.

"Laiks iet, bet noziedznieks tā arī nav noķerts. Kopīgiem spēkiem palīdzēsim policijai un novērsīsim viņa turpmākos noziegumus, " teikts fitnesa kluba "Sportima" un uzņēmuma "Akvalife" paziņojumā.

Jāpiebilst, ka pedofila mednieki „uz rokas” varēs dabūt vien daļu no atlīdzības, proti, 1000 eiro un gada abonementu 1500 eiro apmērā.

Atlīdzība tiks tam, kas pirmais aizturēs vai atklās ticamu informāciju par pedofila atrašanās vietu.

Tikmēr Valsts policija (VP) patlaban pārbaudījusi 84 vīriešus, kuru pazīmes bijušas līdzīgas policijas speciālistu izveidotajam fotorobotam un psiholoģiskajam portretam, tādējādi mēģinot atrast pedofilu, kurš Imantā pastrādājis dzimumnoziegumus pret četrām mazām meitenēm.

Neviens no pārbaudītajiem nav izrādījies meklētais noziedznieks.

VP joprojām lūdz arī iedzīvotāju palīdzību noziedznieka notveršanā. Policija uzsver, ka izmeklētājiem ir svarīga jebkāda veida informācija - pat vissīkākā detaļa, kas pirmajā brīdī var šķist nebūtiska, var palīdzēt atrast vainīgo personu. Ikvienu, kas var sniegt kādu informāciju, policija lūdz zvanīt pa tālruni 67 086 546, 110 vai ziņot anonīmi - 67 086 677.


Написать комментарий