Policija atsavina kārtējo vērienīgu narkotiku partiju Daugavpilī

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Pagajušajā nedēļā Daugavpilī atsavināts šī gada otrais lielākais narkotiku daudzums. Par šī gada (un vienlaicīgi arī pēdējo pāris gadu) lielāko atsavināto narkotiku partiju jau tika ziņots marta sākumā, kad Daugavpilī no apgrozības tika izņemti trīs kilogrami metamfetamīna.

Turpinot operatīvo pasākumu kompleksu cīņā ar narkotisko un psihotropo vielu nelikumīgu apriti Latgales teritorijā, aizvadītajā nedēļā LRP Kriminālpolicijas biroja darbinieki veica tādu personu pārbaudi, kas varētu būt iesaistītas šāda veida noziegumos.

Veicot operatīvās informācijas pārbaudi, tika pārbaudīta iespējamā narkotiku glabāšanas vieta vienā no Daugavpils pilsētas mikrorajoniem, kā rezultātā policijas darbinieki aizturēja 24 gadus vecu vīrieti, pie kura tika atrasti un atsavināti 300 grami metamfetamīna. Jāpiebilst, ka minētais vīrietis ir saistīts ar kādu citu kriminālprocesu, kas arī bija uzsākts saistībā ar narkotisko vielu apgrozību. Šobrīd šīs kriminālprocess atrodas iztiesāšanas stadijā tiesā.

Aizturētajam tika piemērots drošības līdzeklis, kas nav saistīts ar brīvības atņemšanu. Policija turpina uzsākta kriminālprocesa izmeklēšanu. Par šādu noziegumu draud brīvības atņemšana līdz desmit gadiem.
 


Написать комментарий