Domē apbalvoja Daugavpils volejbola spēlētāju komandu – jaunās Latvijas čempiones

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Piektdien, 28. martā Daugavpils pilsētas domē godināja izlases komandas „Ezerzeme” dalībnieces, kura kļuva par Latvijas volejbola čempionāta Pirmās līgas uzvarētāju.

Divpadsmit meitenes, gudrinieces un skaistules, kuras smagajās sporta batālijās ieguva zelta medaļas, patiesi kautrējās fotokameru zibšņos. Pēc sieviešu komandas kapteines Valērijas Raubiško vārdiem spēlēt čempionātā bija ļoti grūti, jo citas Studentu līgas spēlētājas bija vecākas, un viņām bija bagāta profesionālā pieredze. „Zaudējumi mums bija ļoti sāpīgi, bet mēs sagatavojāmies un finālā guvām lielus panākumus. Tagad, ja mums būs vairāk iespēju piedalīties dažādās sacensībās, komanda varēs sasniegt labākus rezultātus”, – pastāstīja komandas kapteine.

Komandas vecākais treneris Valērijs Moisejevs žurnālistiem paskaidroja, ka uzvarētāju izlase tika sastādīta no trim Daugavpils BJSS vecuma grupu volejbolistēm – no 16 līdz 18 gadiem. Pēc trenera vārdiem meitenes parādīja ļoti augstu spēles līmeni un lieliskus rezultātus, tādēļ ar pārliecību var mērķēt uz Baltijas volejbola līgas spēlēm.

Visi komandas treneri, tai skaitā Nataļja Novikova un Žanna Zanegina, tāpat kā sportistes no pirmā vicemēra Jāņa Dukšinska un Sporta pārvaldes vadītāja Mihaila Jenbajeva rokām saņēma krekliņu ar uzrakstu „Es mīlu Daugavpili” un baltu rozi.

Vicemērs pateicās meitenēm par spīdošo uzvaru un to, cik cienīgi viņas pārstāvēja mūsu pilsētu republikas arēnā, kā arī apsolīja uz sieviešu izlases bāzes izveidot stipru volejbola komandu. Sporta pārvaldes vadītājs savukārt novēlēja sportistēm izaugsmi sportā.

Komandas treneri uzskata viedokli par to, ka volejbolistēm noteikti jābūt garām, par nepatiesu. Augums nav galvenais, bet sportistu galvenās īpašības ir cītība, neatlaidība, laba reakcija, stingra disciplīna un milzīga vēlēšanās spēlēt.

Starp citu, uzreiz pēc apbalvošanas meitenes devās uz pilsētas volejbola čempionāta spēlēm, kurā šoreiz viņām nāksies tikties jau kā pretiniecēm.



Написать комментарий