Slutišķu sādžas „Vecticībnieku sētas” tehniskā projekta izstrāde un autoruzraudzības veikšana izmaksās 11 300 eiro

foto: latvia.travel
foto: latvia.travel

Portāls Gorod.lv jau ziņojis, ka šā gada 24.februārī Iepirkumu uzraudzības biroja mājas lapā tika publicēta informācija par to, ka Daugavpils novada domes Kultūras pārvalde izsludināja konkursu par tehniskā projekta izstrādi un autoruzraudzības veikšanu projekta „Vecticībnieku vēsturiskās apbūves atjaunošana un lauksaimniecības kultūrvēsturiskā mantojuma saglabāšana Slutišķu sādžā” ietvaros.

Savukārt 26.martā kļuva pieejama informācija par konkursa rezultātiem. Saskaņā ar paziņojumu par līgumu, konkursā tika saņemts tikai viens Rīgas firmas piedāvājums, tādējādi par konkursa uzvarētāju kļuva SIA „Arhitekta L. Šmita darbnīca”, kura minēto pasūtījumu veiks par 11 300 eiro bez PVN.
Jāatzīmē, ka sākotnēji pasūtītājs plānoja, ka tehniskā projekta izstrāde izmaksās ne vairāk kā 8 537 eiro (bez PVN), bet autoruzraudzības veikšana – ne vairāk kā 2 845 eiro (bez PVN).

Atgādināsim, ka, saskaņā ar konkursa nolikuma tehnisko specifikāciju, „Vecticībnieku sētā” plānota Muzeja ekspozīcijas ēkas Nr.1 „lauku sēta” renovācija, Muzeja ekspozīcijas ēkas Nr.2 „saimniecības ēka” izbūve un teritorijas labiekārtošana.

Minēto darbu veikšanas mērķis ir Naujenes novadpētniecības muzeja ekspozīcijas ēkas Nr.1 „lauku sēta” un ekspozīcijas ēkas Nr.2 „saimniecības ēka” renovācija un ēku pielāgošana ekspozīcijas „Zemkopības darbarīki Daugavpils novadā 20. gadsimta 1.pusē” vajadzībām.


Написать комментарий