Kalupes un Višķu pagastos noslēgušies konkursi uz vadošajiem amatiem

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Portāls Gorod.lv jau ziņojis, ka februāra vidū Daugavpils novada pagastu pārvaldes – Višķu pagasta pārvalde un Kalupes pagasta pārvalde – izsludināja konkursus uz vadošajiem amatiem.

Lai noskaidrotu konkursu rezultātus un to, kad jauni darbinieki sāks pildīt savus pienākumus, portāla Gorod.lv korespondents griezās minētajās pagastu pārvaldēs.

Višķu pagasta pārvaldes priekšsēdētājs Jānis Proms paziņoja, ka konkursa rezultātā pagasta pārvaldes Sabiedriskā centra vadītājas amatā esot apstiprināta jauna speciāliste Marta Kive-Ostrovska, kura patlaban ir Daugavpils novada domes sabiedrisko attiecību speciāliste un jaunus darba pienākumus sāks pildīt, tiklīdz izbeigs darba attiecības ar iepriekšējo darbadevēju.

J.Proms atzīmēja, ka jaunās darbinieces galvenie pienākumi būs Višķu estrādes attīstība un jaunu lielu pasākumu rīkošana, kuri popularizētu pagastu un Daugavpils novadu.

Savukārt Kalupes pagasta pārvaldē portāla Gorod.lv korespondentam paziņoja, ka patlaban jauna kultūras menedžera vārdu nosaukt nevar, jo kandidatūra vēl nav apstiprināta, tāpēc ka potenciālam darbiniekam jāatrisina mājokļa jautājums. Ja šis jautājums tiks atrisināts, darbinieks savus jaunus pienākumus sāks pildīt maijā.

Atgādināsim, ka konkursā uz Višķu pagasta pārvaldes Sabiedriskā centra vadītāja amatu bija saņemti 3 kandidātu pieteikumi, bet konkursā uz Kalupes pagasta kultūras menedžera vietu – viens pieteikums.

Abu konkursu amata kandidātiem tika izvirzītas šādas prasības: augstākā humanitārā vai vidējā speciālā izglītība; pieredze  kultūras pasākumu organizēšanā, vadīšanā, pasākumu scenāriju izstrādē; zināšanas kultūras darba un finanšu plānošanā, kultūras projektu vadībā;
zināšanas par kultūras darbu un tā attīstības procesiem; izpratne par kultūras mantojumu un tradīcijām; kandidātam jābūt komunikablam, atbildīgam, jāspēj patstāvīgi organizēt savu darbu, veidot sadarbību ar pagasta iedzīvotājiem un iestādēm u.c.


Написать комментарий