M.Isupova homoseksuālisma sakarā: Protams, mēs esam par klasiskajām tikumiskajām normām.

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Kā zināms, Latvijā turpinās parakstu vākšana par grozījumiem Bērnu aizsardzības likumā, kuri aizliedz homoseksuālisma propagandu bērnu vidū, bet šo problēmu apspriež arvien vairāk, un arvien vairāk vecāku protestē pret to, lai viņu bērniem skaidrotu, ka viņi var būt savādāki nekā viņi ir piedzimuši.

Daugavpils Izglītības pārvaldes vadītāja Marina Isupova portālam Gorod.lv paziņoja: „Protams, mēs esam par klasisko audzināšanu, mēs sludinām klasiskās un vispār pieņemtās tikumiskās normas un uzskatām, ka ģimenei jābūt veselai visās šī vārda nozīmēs, bet bērnam jāsaņem veselīgu audzināšanu normālā ģimenē”.

Tā kā arvien biežāk MIL parādās informācija par to, ka dažās Latvijas mācību iestādēs, nerunājot jau par ārvalstīm, notiek zēnu pārģērbšanās par meitenēm, bet meiteņu pārģērbšanās par zēniem pasākumi, mēs pajautājām M. Isupovai, kā tiek kontrolēts pasākumu saturs, kuri notiek pilsētas skolās un bērnudārzos, kā arī uzaicināto aktieru uzstāšanos saturs.

Kā atzīmēja M. Isupova, par mācību audzināšanas procesa organizāciju mācību iestādē pilna atbildība ir iestādes vadītājam. Izglītības pārvalde nosaka prioritātes un seko, lai tās tiktu ieviestas, bet metodes, ar kuru palīdzību tas tie darīts, atrodas atbilstošu iestāžu darbinieku kompetencē.
Atgādināsim, ka parakstīties PAR grozījumiem likumā, kuri aizliedz homoseksuālisma propagandu bērnu vidū var pie jebkura Latvijas notāra, bet pilnu viņu sarakstu ar adresēm, telefona numuriem un darba laiku var atrast portālā notars.lv. Paraksta apstiprināšanas maksa sastāda apmēram 3 eiro. Ja jums radīsies jautājumi, piezvaniet pa tālruni 2570-8484.

Atzīmēsim, ka daudzi ietekmīgi Latvijas cilvēki jau ir parakstījušies par grozījumu ieviešanu. Savukārt Maskavas un visas Krievijas patriarhs Kirils nosauca cilvēku mēģinājumus mainīt priekšstatus par dzimumu mūsdienu pasaulē par „slimīgu fantāziju” un „klīnisku gadījumu”, tieši viena sociālā tīkla priekšlikumu lietotājiem izvēlēties sev dzimuma piederības apzīmējumu no 50 dažādiem variantiem.    

 


Написать комментарий