Silenes sabiedriskās pirts renovācija tiks veikta, ja piedalīšanās konkursā būs veiksmīga

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Daugavpils novada domes 27. marta deputātu sēdes gaitā tika izskatīts jautājums par Skrudalienas pagasta piedalīšanos Ilūkstes un Daugavpils novadu partnerības projektu konkursā „Kaimiņi”.

Kā paziņoja Skrudalienas pagasta pārvaldes priekšsēdētāja Betija Ivanova, projekts ar nosaukumu „Sabiedriskās pirts iekštelpu vienkāršota renovācija Silenes ciemā” iesniegs pasākuma „Iekārtu, tehnikas, ierīču, informācijas tehnoloģiju un programmu nodrošinājuma, infrastruktūras izveidošana pakalpojumu pieejamībai un to kvalitātes nodrošināšanai vietējiem iedzīvotājiem” konkursā.

Jāatzīmē, ka kopējā Ilūkstes un Daugavpils novadu partnerības projekta pieejamā summa sastāda 76696,07 eiro. Šī pasākuma ietvaros ir iespējams uzbūvēt veļas māju vai uzlabot apstākļus esošajās telpās, frizētavā, sabiedriskajā pirtī un citās līdzīgās vietās, veikt sadzīves tehnikas remontu, labiekārtot teritorijas un veikt citus līdzīgus pasākumus.

Projekti saskaņā ar konkursa nolikumu tiek pieņemti no 25. marta līdz 25. aprīlim. Tomēr jāatzīmē, ka Daugavpils novada domes deputāti šobrīd apstiprināja tikai ideju par piedalīšanos projektu konkursā.


Написать комментарий