Jaunie džudisti no Daugavpils izcīnīja medaļas Polockā

foto: Singitaj
foto: Singitaj

Pēdējās marta brīvdienās Daugavpils sambo un džudo centra „Singitaj” audzēkņi piedalījās sacensībās Polockā (Baltkrievija), kuras notika starptautiskā projekta „Sports ir bagātība!” ietvaros.

Turnīrā piedalījās sportisti no Latvijas, Lietuvas un Baltkrievijas pierobežu pilsētām. Jaunie džudisti no Daugavpils parādīja savas iemaņas un prasmes un ne tikai izcīnīja kausus un medaļas, bet arī ieguva jaunus draugus un apskatīja senu pilsētu.

Mūsu cīnītāji ieguva 12 dažādas medaļas. Par turnīra čempioniem kļuva Robins Šnegass (kategorijā līdz 60 kg) un Violeta Sokoreviča (kategorijā līdz 52 kg).

Otro vietu izcīnīja Jūlija Stankeviča (kategorijā līdz 52 kg), Darja Kitele (kategorijā līdz 56 kg), Maksims Kornutjaks (kategorijā līdz 50 kg), Ilija Ivanovs (kategorijā līdz 45 kg) un Ņikita Lizunovs (kategorijā līdz 42 kg).

Savukārt „bronzu” izcīnīja Darja Lizunova (kategorijā līdz 40 kg), Jūlija Pimanova (kategorijā līdz 40 kg), Jevgeņijs Kopilovs (kategorijā līdz 45 kg), Dmitrijs Starinskis (kategorijā līdz 42 kg) un Maksims Minkevičs (kategorijā līdz 72 kg).

Brīvajā laikā daugavpilieši pastaigājās pa Polocku, apskatīja vēsturiskos pieminekļus un vietējās ievērojamās vietas. Jaunieši varēja apskatīt Polockas kņazienes Svētās Jefrosīnijas pīšļus, zelta krustu ar vairāku svēto pīšļiem.

Daugavpils sambo un džudo centra „Singitaj” vadība izsaka pateicību Latgales reģiona attīstības aģentūrai par iespēju piedalīties starptautiskajās sacensībās un bezmaksas doties uz Baltkrieviju.



Написать комментарий