Daugavpils novada domē joprojām var pieteikties konkursam «Kopā būt!»

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Portāls Gorod.lv jau ziņojis, ka Daugavpils novada skolas arī šogad varēs piedalīties projektu konkursā un saņemt papildlīdzekļus sociālo problēmu risināšanai.

Daugavpils novada domes Izglītības pārvalde otro gadu pēc kārtas rīko projektu konkursu vispārējās izglītības iestādēm „Kopā būt!”, kura mērķis ir, sadarbojoties pedagogiem, skolēniem un vecākiem, radīt inovatīvu pieeju audzināšanai, aicināt bērnus domāt par morālām vērtībām, attīstīt cieņpilnas savstarpējās attiecības.

Daugavpils novada domes Izglītības pārvaldes bērnu tiesību aizsardzības speciāliste Natālija Pēterāne paziņoja portālam Gorod.lv, ka uz 2.aprīli skolu projekti neesot saņemti. Pēc speciālistes vārdiem, prakse liecina, ka parasti projekti tiek iesniegti pēdējās iesniegšanas dienās. Jāatzīmē, ka šogad projekti ir iesniedzami līdz pirmdienai, 7.aprīlim.

Atgādināsim, ka šogad kopējais balvu fonds ir 2 130 eiro, t.i., 710 eiro katram projektam. Pēc N.Pēterānes vārdiem, minētā summa ir gandrīz ekvivalenta atbalstam, kuru projekti uzvarētāji saņēma pērn. Pagājušogad finansējumu saņēma trīs Daugavpils novada izglītības iestādes.

2013.gadā savas ieceres varēja realizēt Špoģu un Vaboles vidusskolas, kā arī Birznieku pamatskola.


Написать комментарий