Vairākas Daugavpils novada primārās veselības aprūpes iestādes tiks pielāgotas obligātajām prasībām

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Šodien, 2.aprīlī, Iepirkumu uzraudzības biroja mājas lapā Daugavpils novada dome izsludināja atklātu konkursu par būvdarbu veikšanu vairākās Daugavpils novada primārās veselības aprūpes iestādēs.

Saskaņā ar konkursa nolikumu, iepirkums ir izsludināts projekta “Apstākļu nodrošināšana pārrobežu primāro medicīnisko pakalpojumu pieejamībai Daugavpils novada un Braslavas rajona teritorijā” ietvaros.

Tehniskajā specifikācijā norādīts, ka darbi ir sadalīti 4 daļās, pirmās daļas ietvaros notiks Vaboles pagasta un Nīcgales pagasta primārās veselības aprūpes iestāžu pielāgošana obligātajām prasībām. Otrā daļa paredz Medumu feldšeru vecmāšu punkta ēkas vienkāršotu rekonstrukciju un Demenes pagasta ēkas telpu vienkāršotu rekonstrukciju Demenes pagasta primāras veselības aprūpes pakalpojumu sniegšanas telpu izveidei. Trešās daļas ietvaros notiks Tabores, Vecsalienas un Salienas pagastu primāras veselības aprūpes pakalpojumu sniegšanas telpu vienkāršota rekonstrukcija. Savukārt ceturtās daļas ietvaros paredzēta Sventes pagasta ēkas telpu vienkāršota rekonstrukcija un Doktorāta telpu rekonstrukcija Locikos, Naujenes pagastā.

Jāatzīmē, ka katrs pretendents ir tiesīgs iesniegt piedāvājumu uz vienu vai vairākām iepirkuma daļām. Par katru iepirkuma daļu tiks pieņemts atsevišķs iepirkuma komisijas lēmums un tiks slēgts atsevišķs iepirkuma līgums.

Saskaņā ar Iepirkumu uzraudzības biroja mājas lapā pieejamo informāciju, prognozējamā pasūtījuma cena ir 280 tūkst. eiro.
Jāpiebilst, ka pretendentu piedāvājumi iesniedzami Daugavpils novada domē līdz 6.maijam, plkst.11:00.


Написать комментарий