Bez ielu rekonstrukcijas Eiropas projektu ietvaros Daugavpilī tiks veikti plānotie ceļu remonti

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Šogad Daugavpils Komunālās saimniecības pārvalde veiks plānotos pilsētas ceļu un trotuāru remontdarbus. Šobrīd tiek noteikti uzņēmumi, kuri izsludināto konkursu rezultātā veiks darbus.

Saskaņā ar Iepirkumu uzraudzības biroja portāla informāciju vienkāršotu pagalmu teritoriju asfalta segumu renovāciju veiks uzņēmums „Latgales ceļdaris”, šie darbi izmaksās 40 033,20 eiro. Asfaltbetona seguma bedru remontu vasaras un ziemas periodā pēc pilnas un nepilnas tehnoloģijas veiks uzņēmums „Labiekārtošana–D”, pasūtījuma summa sastādīs 106 862,18 eiro.

Asfaltbetona un trotuāru mākslīgā bruģa seguma remontu veiks "CKD D", remontdarbi izmaksās atbilstoši 139 679,33 un 37 620,01 eiro.
Ceļu satiksmes regulēšanas un ceļu satiksmes dalībnieku drošības līdzekļu uzturēšanas un apkalpošanas darbiem šogad paredzēti 675 753,02 eiro, darbus veiks "CKD D".

Tāpat ir ieplānoti lietus ūdens kanalizācijas tīklu skalošanas darbi. Tiks renovētas gaisa tilta kāpnes Jaunās Forštates mikrorajonā (posmā no Piekrastes ielas līdz Slāvu ielai). Gada garumā notiks arī grants ielu greiderēšana un ceļu klātņu labošana. Tāpat ir plānots aizliet ielu asfaltbetona seguma plaisas un veikt ceļu seguma renovāciju. Šo darbu izmaksas un izpildītāji vēl nav noteikti.

Turklāt šogad tiek plānots uzlabot kustības organizāciju pa Vienības ielu posmā no Rīgas ielas līdz Parādes ielai, šie darbi izmaksās 73 937,93 eiro.

Atzīmēsim, ka šogad Daugavpilī notiks arī pietiekami daudz ielu rekonstrukcijas darbu Eiropas projektu ietvaros.

 


Написать комментарий