Varas iestādes dāņiem apmaksās seksa tūres

foto: euromag.ru
foto: euromag.ru

Dānijas tūrisma aģentūras piedāvā būtiskas atlaides sieviešu tūrisma braucieniem, kuras ir nolēmušas doties ceļojumā ovulācijas periodā.

Tādā veidā varas iestādes cer paaugstināt valstī dzimstību.

Pēc vietējo varas iestāžu datiem Dānijā katru gadu uz 1000 cilvēkiem piedzimst 10 bērni. Tas ir zemākais rādītājs Eiropas Ziemeļvalstu vidū. Valsts iedzīvotāju skaits ievērojami samazinās.

Dānijas tūrisma firmas izdomāja akciju „Vai sekss spēs izglābt Dāniju?”, lai palīdzētu paaugstināt dzimstību valstī. Saskaņā ar akcijas noteikumiem sievietes var saņemt atlaidi tūrisma braucienam, ja pasūtīšanas laikā norādīs, kad viņām būs pirmā mēnešreižu diena. Tālāk tūrisma firmas darbinieki aprēķina paredzamo ovulācijas datumu un uz šo termiņu ar lielu atlaidi pārdod romantiskas atpūtas tūri, – vēsta euromag.ru.

Ja sievietei izdosies atpūtas periodā nonākt grūtniecības stāvoklī, viņa automātiski varēs piedalīties izlozē, kuras galvenā balva ir nodrošināšana ar pamperiem 3 gadus. Šim nolūkam pēc atgriešanās no atpūtas pietiek nosūtīt tūrisma firmai grūtniecības testu, kurā redzamas divas svītriņas.

Kā atzīmē valsts varas iestādes, dāņi nodarbojas ar seksu divas reizes vairāk tieši atpūtas laikā, 10% grūtniecību ir fiksēti tieši pēc atvaļinājuma perioda.  

 


Написать комментарий