“TAKA” aicina uz Daugavpils novadā pirmo tūrisma triatlonu

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Kā iepriekš ziņoja portāls Gorod.lv, Daugavpils novada Tūrisma un kultūras aģentūra „TAKA”, apkopojot pērnā gada rezultātus, pastāstīja arī par 2014. gada plāniem, kuros paredzēta virkne jaunu pasākumu. To vidū ir mūsu novadā pirmā tūrisma triatlona rīkošana, kurš notiks 31. maijā.

Jāpaskaidro, ka tūrisma triatlons ir sarežģīts pasākums, kurš notiks Daugavas loku teritorijā, un tam būs trīs etapi, kuros varēs izmēģināt ne tikai savu fizisko sagatavotību (dalībniekiem būs jāparāda airēšanas, skriešanas un braukšanas ar velosipēdu prasmes), bet arī būs jāiepazīstas ar novada dabas objektiem, uzzinot arvien vairāk par Latgales skaistajiem dabas stūrīšiem un iepazīstoties ar tūrisma piedāvājumiem.

Kā ziņo tūrisma triatlona organizatori Daugavpils novada municipālajā portālā, visiem interesentiem jau šodien jāsāk domāt par šādas brīnišķīgas iespējas izmantošanu. Par stimulu reģistrēties šim pasākumam var kalpot arī tas, ka dalības maksa atkarībā no tā, kad dalībnieki iesniegs savus pieteikumus, būs lielāka vai mazāka (no 5 līdz 10 eiro par dalībnieku).

Atzīmēsim, ka tūrisma triatlons atklās Daugavpils novada tūrisma sezonu, bet piedalīties pasākumā aicina ģimenes, draugu vai kolēģu kompānijas, ar vienu vārdu sakot, visus, kuriem patīk ceļot. Dalībai nepieciešams savs velosipēds, milzīga vēlēšanās piedalīties un pats galvenais pareizs noskaņojums.

Atliek vien piebilst, ka pieteikumus, kuros jānorāda savi un komandas locekļu vārdi, uzvārdi un personas kodi, var nosūtīt pa e-pastu taka@dnd.lv. Tomēr sīkāku informāciju var saņemt Tūrisma un kultūras aģentūrā Rīgas ielā 2 (Daugavpils novada dome) vai piezvanot pa telefonu: 654 24147; 29431360.


Написать комментарий