Iespējams, Naujenes pirmsskolas izglītības iestāde šovasar darbosies pēc cita grafika

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Portāls Gorod.lv jau ziņojis, ka liela projekta ietvaros tiek plānots rekonstruēt Naujenes pagasta pirmsskolas iestādes ēku un katlu māju.
Šajā sakarā 3.aprīlī Daugavpils novada domes Finanšu komitejas sēdē tika skatīts lēmuma projekts par Naujenes pirmsskolas izglītības iestādes „Rūķītis” darbu vasaras laikā.

Ziņotāja – Naujenes pagasta pārvaldes priekšsēdētāja Ināra Miglāne – pastāstīja, ka patlaban darbu veikšana notiek saskaņā ar grafiku un netraucē mācību procesam. Tomēr, sakarā ar to, ka iekšējo inženiermezglu rekonstrukcijai nepieciešami vismaz divi mēneši, minētie darbi nevar tikt veikti paralēli mācību grafikam.

„Šis jautājums tika vairākkārt apspriests gan darba kolektīvā, gan ar bērnu vecākiem, abas puses ir informētas par iespējamo darba grafiku vasaras laikā”, atzīmēja I.Miglāne.

Mācību procesu pirmsskolas izglītības iestādē plānots pārtraukt no 2.jūnija līdz 1.augustam. Bērni, kuru vecāki nevar nodrošināt viņu uzraudzību vasarā, varēs apmeklēt divas grupas Naujenes bērnunama telpās.

Finanšu komitejas locekļi bez iebildumiem vai papildjautājumiem nodeva jautājumu izskatīšanai Daugavpils novada domes deputātu sēdē, kas notiks 10.aprīlī.

Atgādināsim, ka līgums par Naujenes pirmsskolas izglītības iestādes ēkas un katlu mājas rekonstrukciju par kopējo summu 1 597 480 eiro apmērā tika noslēgts 2013.gada novembrī. Savukārt darbi jāpabeidz šā gada novembrī.

 


Написать комментарий