BMW oficiāli atklājis sportisko 'M4' kabrioletu

Publicitātes foto
Publicitātes foto

Kompānija "BMW" oficiāli atklājusi sportiskā modeļa "M4" kabrioletu. Plašākai sabiedrībai automobilis pirmo reizi tiks parādīts šomēnes notiekošajā Ņujorkas autoizstādē.

"BMW M4" kabrioleta saliekamais metāla jumts ir no trim sekcijām. Jumts automātiski ir nolaižams 20 sekundēs, šo procesu veicot, arī braucot ātrumā līdz 18 km/h. Autoražotājs uzsver, ka atšķirībā no iepriekšējā "M3" kabrioleta jaunais "M4" ir klusāks salonā, trokšņu līmeni samazinot par diviem decibeliem.

Turklāt jaunais "BMW M4" kabriolets ir par 60 kilogramiem vieglāks par savu priekšteci un sver 1750 kilogramu, jo tā konstrukcijā plašāk ir pielietota oglekļa šķiedra un alumīnijs. Bagāžas nodalījuma tilpums ir 370 litru, bet nolaista jumta gadījumā – 220 l.

"BMW M4" kabriolets aprīkots ar tādu pašu motoru kā šī modeļa kupeja – tam ir trīslitru turbopūtes sešcilindru agregāts, kas attīsta 431 zirgspēka jaudu un 550 ņūtonmetru griezes momentu. Motors sajūdzams vai nu ar sešpakāpju manuālo, vai septiņpakāpju sekvenciālo pārnesumkārbu.

No vietas līdz 100 km/h kabriolets paātrinās 4,4 sekundēs, kas ir par 0,3 sekundēm lēnāk nekā "BMW M4" kupeja. Automobiļa maksimālais braukšanas ātrums elektorniski ierobežots pie 250 km/h atzīmes.

 


Темы: , , , ,
Написать комментарий