Norvēģijā atbrīvots aizdomās par savas draudzenes nogalināšanu aizturētais latvietis

foto: saudia-press.com
foto: saudia-press.com

Traģiski notikumi šajā nedēļas nogalē risinājušies Norvēģijā, Bergenā – tur kāds 23 gadus vecs latviešu puisis aizturēts aizdomās par savas draudzenes nogalināšanu. Meitenes mirstīgās atliekas atrastas pagrabā esošā dzīvoklī, kur viņa mitinājusies.

Norvēģijas portāls "ba.no" ziņo, ka mirušās jaunietes - Karīnas - un viņas drauga attiecības ilgušas aptuveni četrus gadus. Abi jaunieši iepazinušies Latvijā, bet aptuveni pirms gada  meitene pārcēlusies uz Bergenu, lai dzīvotu kopā ar savu draugu un viņa vecākiem.

Jaunietis Bergenā strādājis par galdnieku. Pēc meitenes nāves viņš ir arestēts un apsūdzēts savas draudzenes nogalināšanā, bet pēc tam atbrīvots no apcietinājuma, jo pastāv versija, ka Karīna pēc strīda ar draugu izdarījusi pašnāvību.

Mirušās meitenes draudzene, deviņpadsmit gadus vecā Alise, atzinusi, ka notikušais viņu ir satriecis. "Tas ir absolūti neticami , es neticēju tam, ko es dzirdēju," viņa teikusi.

Alise mirušo meiteni, kuru viņa raksturo kā dzīvespriecīgu, satikusi pavisam nesen - otrdien, kad nu jau mirusī jauniete stāstījusi viņai, ka ieguvusi darbu kādā ātrās apkalpošanas restorānā, kas atrodas Bergenas centrā.

 


Написать комментарий