Daugavpils mērs parakstīja rīkojumu, lai tiktu skaidrībā ar uzņēmumu „Binders”

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Kārtējā Daugavpils domes 7. aprīļa preses konferencē, atbildot uz žurnālistu jautājumiem par to, kā pašvaldība domā veidot savu darbu, lai uzņēmums „Binders” beidzot pienācīgā veidā  pārliktu bruģi cietoksnī, Daugavpils mērs Jānis Lāčplēsis paziņoja, ka viņš ir izdevis rīkojumu par speciālas komisijas izveidošanu.

Komisijai ir uzdots veikt darbus, lai izvirzītu uzņēmumam „Binders” pretenzijas par nepaveiktajiem brāķa novēršanas darbiem, grafika neizpildīšanu utt. „Gatavosimies sankciju pielietošanai”, – paziņoja Jānis Lāčplēsis.

Savukārt Pēteris Dzalbe paziņoja, ka uz pirmo komisijas sēdi ir uzaicināts uzņēmuma pārstāvis un tiks noteikta diena, kad notiks atkārtota cietokšņa teritorijas apsekošana un tiks sastādīts akts ar visām izrietošajām sekām.

Atgādināsim, ka bruģa pārlikšana cietoksnī notika visa aizvadītā gada laikā pēc tam, kad to nācās likt steidzamā kārtībā ziemā, lai iekļautos projekta realizācijas termiņos. Kā tika ziņots iepriekš, 50% cietoksnī ieklātā seguma bija nepieciešams remonts, bet kopējais bojātās virsmas laukums sastādīja teju 1000 m2.

 


Написать комментарий