Lembergs: Ar NATO karavīru atnākšanu Ventspilī pieaugs prostitūtu skaits

foto: partijas.info
foto: partijas.info

Sankciju apjoms pret Krieviju šobrīd ir izsmelts, kas būs tālāk, un kā risināsies notikumi Ukrainā, neviens nezin, intervijā radio Baltkom pauda Ventspils mērs Aivars Lembergs.

Politiķis paziņoja, ka Latvijas parādīšanās uz starptautiskās skatuves, saistībā ar notikumiem krievu - ukraiņu konfliktā, izskatās komiska. Mums nevajadzētu pīties pa kājām tik lielām valstīm.

"Nu, smieklīgi, ka mūsu ministrs skrien visiem pa priekšu. Visiem taču ir skaidrs, ka Latvija nav ģeopolitisku karu dalībniece. Mūsu valstij izdevīgāk ir neiejaukties Rietumu-Krievijas konfliktā," sacīja Lembergs.

Komentējot kritiku, kas vērsta pret prezidentu Andri Bērziņu, Lembergs sacīja, ka sākušās cīņas par prezidenta krēslu.

"Es neesmu lasījis vēstuli, bet redzēju vēstules parakstus. Gandrīz visi šie kultūras pārstāvji ir Sorosa fonda stipendiāti, kas nozīmē, ka viņus sponsorē ASV valdība. Prezidenta vēlēšanas notiks pēc gada, taču jau tagad sākusies cīņa par krēslu. ASV, acīmredzot, vēlas agresīvāku cīnītāju, kas strādātu Amerikas interesēs. Sūtīt šādus cīnītājus no emigrācijas nevajag, viņi Latvijā klejo visu laiku. Vecmāmiņu atkal var ievēlēt par prezidentu," paziņoja Lembergs, ar "vecmāmiņu" domājot bijušo prezidenti Vairu Vīķi- Freibergu.

Runājot par to, ka NATO varētu pastiprināt savu klātbūtni Baltijas valstīs, tostarp izveidot Latvijā militāro ostu, Lembergs ar sev raksturīgo ironiju piebilda: "Ventspilij tas būtu ļoti izdevīgi. Atbrauks 1000 NATO karavīri un pilsētā strauji palielināsies prostitūtu skaits. No tā ieguvēji būs kafejnīcas, restorāni un prostitūtas".


Написать комментарий