Daugavpils novada domes deputāti apstiprināja Naujenes bērnudārza darba grafiku vasarā

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

10. aprīlī Daugavpils novada domē notika kārtējā deputātu sēde, kurā tika izskatīts priekšlikums par Naujenes pirmsskolas izglītības iestādes „Rūķītis” jaunā darba grafika apstiprināšanu.

Pēc ziņotājas Naujenes pagasta pārvaldes priekšsēdētājas Ināras Miglānes vārdiem tādēļ, ka Naujenes pirmsskolas izglītības iestādē notiek ēkas un katlu mājas rekonstrukcijas projekta darbi, celtniekiem ir nepieciešami divi mēneši, lai veiktu iekšējo inženiertīklu rekonstrukciju (tai skaitā siltummezglu, elektromezglu, santehnikas, ventilācijas sistēmas rekonstrukciju, virtuves telpu remonta un teritorijas labiekārtošanas darbus), kurus viņi nevar veikt paralēli ar mācību procesu. Tādēļ tika piedāvāts mācību procesu bērnudārzā „Rūķītis” pārtraukt no 2. jūnija līdz 1. augustam.
Neskatoties uz to, pēc Naujenes pagasta pārvaldes priekšsēdētājas vārdiem vecāki, kuri nevar nodrošināt vasarā bērnu pieskatīšanu, varēs apmeklēt divas grupas pa 20 cilvēkiem Naujenes bērnu nama telpās.

Deputāti bez piezīmēm pieņēma galīgo lēmumu un apstiprināja jauno Naujenes pirmsskolas izglītības iestādes darba grafiku vasaras periodam.
Atgādināsim, ka līgums par Naujenes pirmsskolas izglītības iestādes ēkas un katlu mājas rekonstrukcijas darbu izpildi par kopējo summu 1 597 480 eiro tika noslēgts 2013. gada novembrī. Savukārt visu nepieciešamo darbu izpildes termiņš beidzas šī gada novembrī. 
 


Написать комментарий