Projektu realizēšanai Naujenes, Biķernieku un Vaboles pagastos iedalīti papildlīdzekļi teju 30 tūkst. eiro apmērā

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Kārtējās Daugavpils novada domes deputātu sēdes gaitā tika pieņemti lēmumi par papildlīdzekļu iedalīšanu projektu realizācijas turpinājumam Naujenes, Biķernieku un Vaboles pagastos.

Ziņotāja – Daugavpils novada domes Finanšu pārvaldes vadītāja Irēna Timšāne – pastāstīja, ka Naujenes pagasta pārvalde esot griezusies domē ar iesniegumu, kurā lūdz iedalīt 4 282 eiro elektrības tīkla sprieguma maiņas darbu veikšanai Naujenes pirmsskolas izglītības iestādē „Rūķītis”, kurā tiek veikta ēkas un katlumājas renovācija.

Pašvaldības 2014.gada budžetā minētiem darbiem paredzēti 14 228, 72 eiro, bet AS „Sadales Tīkls” prasa lielāku summu – 18 510, 87 eiro.
Savukārt Biķernieku pagasta pārvaldei projekta realizēšanas turpināšanai nepieciešami 13 695 eiro.

Kā arī tika izskatīts jautājums par 1 810 eiro iedalīšanu Vaboles pagasta pārvaldei, kura veikusi iepirkumu par mēbeļu iegādi vidusskolas vajadzībām, bet ieplānoto 5 691,49 eiro vietā viszemākā piedāvātā līgumcena ir 7 504, 21 eiro.

Daugavpils novada domes deputāti bez diskusijas un papildjautājumiem pieņēma trīs lēmumus par papildlīdzekļu iedalīšanu 29 793,72 eiro apmērā.

 


Написать комментарий