Brīvdienas Daugavpilī: krievu dziesmas koncerts, sporta dejas un cepļa iekuršana

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Pēc sinoptiķu prognozēm šīs brīvdienas būs vissiltākās visas šīs nedēļas laikā. Tāpat nokrišņi arī netiek solīti, bet tas nozīmē, ka visi, kuri vēlas doties pie dabas, var nebaidīties no lietus.

Tiem pilsētniekiem, kuri nolems palikt Daugavpilī, portāls Gorod.lv piedāvā tradicionālo brīvdienu afišu.

Sestdiena, 12. aprīlis kā parasti sāksies ar sportu. Plkst. 9:00 stadionā „Esplanāde” sāksies starptautiskā bērnu futbola turnīra „Daugavpils Cup” spēles, kurās piedalīsies 2005. gadā dzimušie bērni.

Turklāt sestdien un svētdien Olimpiskajā centrā notiks spēles Daugavpils hokeja čempionāta ietvaros.

Sestdien plkst. 13:00 Kultūras pilī notiks krievu dziesmas koncerts ar nosaukumu „Baltās ievas dienas”, kurā piedalīsies Krievu kultūras centra folkloras ansamblis „Slavjanka”. Skatītāji dzirdēs savas iemīļotās dziesmas, bet ieeja ir brīva.

Sestdien vakarā teātra cienītāji varēs noskatīties jautro komēdiju „Biznesa klases palāta”, kura uz Daugavpils teātra skatuves sāksies plkst. 18:00. Atstāstīt šīs ugunīgā stāsta sižetu ir nepateicīga lieta, tādēļ visu labāk ir redzēt pašu acīm. Turklāt lomās darbojas pazīstami krievu trupas aktieri: Jurijs Losevs, Viktors Jackevičs, Irina Kešiševa, Mihails Samodahovs, Žanna Lubgāne un Karīna Sidina. Biļešu cena 3–5 eiro.

Svētdien, 13. aprīlī sporta kompleksā „Celtnieks” notiks Daugavpils akvatlona čempionāts. Plkst. 14:00 tiksies divas futbola komandas „Daugava” no Rīgas un Daugavpils komanda Latvijas Augstākās futbola līgas čempionāta ietvaros. Plkst. 16:00 notiks spīdveja sacensības Pirmās Polijas līgas ietvaros.

Vienības nama koncertzālē notiks sporta deju sacensības „Daugavpils kauss 2014”, kuras ir Latvijas Sporta deju federācijas kausa etaps. Dalībnieki uzstāsies četrās vecuma grupās. Sacensību speciālie viesi būs Latvijas čempioni Andrejs Rogovenko un Anna Vorončuka.

Biļetes cena visai dienai sastāda 5 eiro, pensionāriem – 2,10 eiro un skolēniem – 1,10 eiro. Bērniem līdz 6 gadu vecumam un cilvēkiem ar īpašām vajadzībām ieeja brīva. Biļete uz sacensību noslēguma daļu maksā 2,10 eiro, bet galdiņa rezervācija – 10 eiro.

Plkst. 16:00 Māla mākslas centra pagalmā notiks svinīga podnieku cepļa iekuršana.

Jaukas brīvdienas!


Написать комментарий