Daugavpils novada pašvaldība atgādina: tikšanās ar iedzīvotājiem turpinās

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Kā Daugavpils novada domes preses konferencē paziņoja Daugavpils novada domes izpilddirektore Vanda Kezika, novada pašvaldības tikšanās ar iedzīvotājiem turpinās. Turklāt domes vadību priecē iedzīvotāju aktivitāte un ieinteresētība par savu pagasta un novada kopumā nākotni.

Kopumā tika plānotas 15 tikšanās, vairākums no kurām ir jau notikušas. Tomēr tikšanās turpinās, turklāt tuvākā no tām notiks šonedēļ, 15. aprīlī plkst. 14:00 Ambeļu pagasta pārvaldes telpās, bet 16. aprīlī plkst. 10:00 – Biķernieku pagasta pārvaldes telpās un plkst. 16:00 Lauceses pagastā.
Savukārt tikšanos sēriju noslēgs sanāksme Vecsalienas pagasta pārvaldes telpās, kura notiks 23. aprīlī plkst. 14:00, bet 29. aprīlī plkst. 15:00 notiks pēdējā tikšanās Kalkūnes pagastā.

Atgādināsim, ka tikšanos pozitīvo ietekmi aizvadītajā mēnesī atzīmēja arī Daugavpils novada domes priekšsēdētāja Janīna Jalinska: „Mani priecē tas, ka mēs šādas tikšanās organizējam jau trešo gadu pēc kārtas, un līdz ar katru gadu uzlabojas pašvaldības kā administrācijas darbs. Iedzīvotāju jautājumu skaits, kurus viņi uzdeva un kuri viņus neapmierināja, ir samazinājies. Pagastu pārvaldes strādā tā, lai atskaišu sanāksmju laikā būtu mazāk šādu jautājumu, kurus nevarētu atrisināt”.
 


Написать комментарий