Pilsētplānošanas un būvniecības departamenta vadītāja: Vienības tilta remontdarbos pārkāpumi nav konstatēti

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Daugavpils pilsētas domes Pilsētplānošanas un būvniecības departamenta vadītāja Santa Pupiņa paziņoja portālam, ka pilsētnieki griežas departamentā ar sūdzībām par autotransporta satiksmes organizāciju ceļu remontdarbu laikā.

Runājot par to, kas un kā veic darbu kontroli uz Vienības tilta, jo pilsētnieki ziņo, ka minētajā ceļa posmā satiksme esot apgrūtināta, turklāt tilta stiprinājumi neesot pienācīgā kārtībā, jo slodze ir būtiski palielinājusies, Santa Pupiņa paziņoja:

„Protams, mēs sekojam līdzi situācijai, izbraucam uz vietas, pārbaudām dokumentāciju. Galvenais tehniskās uzraudzības uzdevums ir sekot visam notiekošajam, situāciju kontrolē arī pasūtītājs, kuram ir par autoceļiem atbildīgie inženieri.

Tika aktualizēts jautājums par darbu organizāciju. Darbi uz tilta tiek veikti saskaņā ar projektu, bet šobrīd galvenais jautājums ir saistīts ar darbu organizāciju. Cilvēki ir neapmierināti, satiksme ir apgrūtināta, tādēļ tiek apsvērta iespēja ierīkot pontona tiltu aiz cietokšņa”.

Komentējot pilsētnieku bažas par to, ka tilts varētu sabrukt, S.Pupiņa paziņoja, ka darbi tiek veikti saskaņā ar tehniskiem noteikumiem, pārkāpumi nav konstatēti un situācija nav bīstama. Pastāv ar darbu organizāciju saistītas problēmas, bet kopā ar Komunālās saimniecības pārvaldi kļūdas tiek labotas.


Написать комментарий