Mūzikas grupa “Solite” – rokkoncerta «Chemical Reaction 2014 – Spring” favorītgrupa

foto: Jaunatnes departaments
foto: Jaunatnes departaments

Portāls Gorod.lv jau ziņoja, ka 11.aprīlī kinoteātrī “Renesanse” (Vienības ielā 30) bija paredzēts pavasarīgs rokkoncerts „Chemical Reaction 2014”.

Daugavpils pilsētas domes Jauantnes departamenta jaunatnes lietu speciāliste Edīte Ivanova paziņoja portālam Gorod.lv, ka, pateicoties pavasarīgam koncertam, interesenti uzlaboja noskaņojumu un sāka brīvdienas ar šī aizraujoša pasākuma apmeklēšanu.

E.Ivanova atzīmēja, ka visa vakara laikā apmeklētāji varēja izbaudīt gan iesācēju rokgrupu uzstāšanos, gan arī fantastiskus priekšnesumus no viesgrupām, kas uz pasākumu atbrauca no Līvāniem (grupa „Krampis”) un Rīgas (grupa „Wild Detroit Gang”).

Interesanti, ka, aicinot jauniešus uz rokkoncertu „Chemical Reaction 2014”, Jaunatnes departaments Facebook mājas lapā veidoja mazu aptauju, kur jautāja, par kuru rokgrupu balsos katrs jaunais rokmūzikas cienītājs. Pēc balsošanas internetā rezultāti bija sekojoši: 1.vieta – Down To Heaven; 2.vieta – Heavy Industry; 3.vieta – Hard Weld.

Savukārt arī koncerta laikā šoreiz katrs varēja nobalsot par savu favorītgrupu. Pēc balsu saskaitīšanas 3.vietu ieņēma grupa „Down To Heaven”, 2.vietu – grupa „Hard Weld”, bet līdera pozīciju ieņēma grupa „SOLITE”.

Jaunatnes departaments vēlreiz sveic šīgada skatītāju favorītgrupu un pateicas visiem dalībniekiem un viesiem par lielisku koncertu un burvīgu rokmūzikas atmosfēru visa pasākuma laikā. Tāpat Jaunatnes departaments izsaka īpašu PALDIES biedrībai „M&Y” par līdzdalību un palīdzību pasākuma organizēšanā.

 


Написать комментарий