Daugavpils novadā veiks divu ceļu rekonstrukciju Naujenes un Demenes pagastā 1

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Portāls Gorod.lv jau ziņoja, ka ietaupītos projekta līdzekļus Daugavpils novada dome plāno izmantot vēl divu ceļu rekonstrukcijai.

Daugavpils novada domes izpilddirektore Vanda Kezika paziņoja portālam Gorod.lv, ka 10.aprīlī plānotā tikšanās Rīgā bijusi veiksmīga un iecere rekonstruēt ceļa posmu Koncedomenka – Šakališki – Izgāztuve (Demenes pagasts), kā arī veikt esošā Muzeja ielas asfalta seguma rekonstrukciju Lociku ciemā (Naujenes pagasts) tika atbalstīta.

Tādējādi, pēc izpilddirektores vārdiem, visai ātri – līdz šā gada 15.maijam – pašvaldībai jāsagatavo nepieciešamā tehniskā dokumentācija, lai varētu izsludināt iepirkumu un uzsākt darbus.

Jāatzīmē, ka minētie darbi tiks veikti, pateicoties tam, ka iepirkumu rezultātā konkursa „Daugavpils pašvaldības ceļu un ielu rekonstrukcija saimnieciskās darbības sekmēšanai” ietvaros tika ietaupīti līdzekļi 338 424,52 eiro apmērā.


Написать комментарий

Un kad Vaboles pagastā veiks ceļa rekonstrukciju. Ceļa posms no Rīgas-Daugavpils šosejas līdz Liepu Mukāniem nav braucams jau pēdējos 10 gadus! No asfalta palicis tikai nosaukums. Ir vieni vienīgi šķembu ielāpi, kas gadu laika ir viens uz otra, un nebeidzamas bedres.