Slucis: Putina Krievija ir jāizolē

foto: mixnews.lv
foto: mixnews.lv

Putina Krievija ir jāizolē un jāizmet no visām ekonomiskajām organizācijām un forumiem, uzskata ASV dzīvojošais ārsts Aivars Slucis, kura raksts publicēts izdevumos "International New York Times" un arī "Latvijas avīze".

Slucis norāda, ka krievi Krimā nekad nav bijuši apdraudēti, ko nevar teikt par Krimas tatāriem, kas Otrā pasaules kara laikā tika deportēti. No krievu rokām cietuši arī ukraiņi, kad 1932. un 1933.gadā mākslīgi izraisītā badā (Golodomorā) mira 5-8 miljoni cilvēki, tāpat Krievijas vardarības dēļ cietušas praktiski visas mazās valstis tās tuvumā.

Komentējot Krievijas rīcību Ukrainā, Slucis paudis pārliecību, ka Putins par savām darbībām maksās augstu cenu.

"Putinam un Krievijai būs jāsamaksā par Ukrainas invāziju. Tas pat varētu nākt par labu Putinam, jo citādi nākotnē vēl radikālāki, neracionālāki, agresīvāki krievu ģenerāļi varētu piedāvāt uzsākt vēl plašāku agresiju. Vācijā 30.gadu beigās droši vien bija armijas ģenerāļi, kas gribēja novākt Hitleru, bet viņiem nebija piemērota izdevība," raksta Slucis.

"Putina Krievija ir jāizolē. Krievija ir jāizmet no visām ekonomiskajām organizācijām un forumiem," uzsvēra Slucis. "Ceļošana un vīzas uz Eiropas un citām demokrātiskajām valstīm ir būtiski jāierobežo visiem augstākajiem politiķiem un militāristiem. Vīzas un banku konti visiem Putina oligarhiem ir jānoraida un jāiesaldē."


Написать комментарий