J. Olenovs apsolīja atrast laiku, lai tiktos ar MIL pārstāvjiem

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Ikmēneša DzKSU vadības un darbinieku tikšanās ar MIL pārstāvjiem, kuras sākās pērnā gada novembrī, vairs nenotiek.

Pēdējā DzKSU vadības tikšanās ar žurnālistiem notika februāra sākumā, kad tika paziņots, ka uzņēmumā ir sākusies restrukturizācija, par kuras rezultātiem žurnālistiem pastāstīs pēc tās noslēguma. Tika domāts, ka visus personāla jautājumus DzKSU atrisinās mēneša laikā, un marta sākumā visiem pastāstīs, kādas izmaiņas un kā vārdā ir notikušas.

Tomēr acīmredzot process ir ievilcies, jo ne martā, ne aprīļa pirmajā pusē preses konferences DzKSU nenotika. Kā portālam Gorod.lv paziņoja Jevgeņijs Olenovs, no idejas rīkot preses konferences DzKSU nav atteicies, tomēr pagaidām uzņēmumam darbiniekiem ir ļoti daudz darba, tādēļ atrast pat pusstundu laika ir ļoti grūti. Turklāt J. Olenovs paziņoja, ka reorganizācija ir pabeigta, un par to var pastāstīt sīkāk, kā arī apsolīja, ka nākamnedēļ paziņos par tikšanās datumu ar žurnālistiem. Iespējams, ka tā notiks jau aprīlī.

Aicinām mūsu lasītājus ziņot par viņus interesējošajiem jautājumiem, kuri ir saistīti ar DzKSU darbu, un mēs centīsimies uzdot tos uzņēmuma vadībai un publicēt atbildes.

Atgādināsim, ka regulāras tikšanās ar žurnālistiem, kurās Daugavpils DzKSU darbinieki stāstīja par uzņēmuma darbu un atbildēja uz jautājumiem, sākās 2009. gada aprīlī. Pēc tam, kas 2011. gada janvārī par DzKSU vadītāju kļuva Andris Švirksts, šo ideju pameta, bet no pērnā gada beigām līdz ar Jevgeņija Olenova stāšanos amatā šo ideju atkal mēģina atjaunot.


Написать комментарий