Pasaulē lielākajā alus konkursā bronzas godalgu iegūst alus no Latvijas 1

foto: bebaltic.lv
foto: bebaltic.lv

Pasaulē lielākajā alus konkursā "World Beer Cup 2014" bronzas godalgu ieguvis Latvijas alus zīmols "Lāčplēsis Dzintara", portālam "Tasty.lv" vēsta alus darītavas pārstāvji.

Lāčplēša Dzintara" alus godalgu saņēmis kategorijā "Amerikas stila dzintara lāger". "Izturēt sīvo alus darītavu konkurenci un iegūt bronzas godalgu šajā prestižajā alus konkursā ir liels pagodinājums ne tikai mūsu alus darītavai, bet atzinība visai valstij un nācijai. "Lāčplēša Dzintara" alus šķirne ir īpaša ar tās skaisto dzintara krāsu un izcilo garšu, un mēs esam lepni, ka pasaules labākie alus eksperti to ir atzinīgi novērtējuši, un ka esam vienīgie no Baltijas valstīm, kuri ieguvuši šo prestižo godalgu," gandarījumu pauž alus darītavas "Lācplēsis" vadītājs Liepājā Uldis Vērsis.

Konkursā, kuru organizē ASV Alus darītavu asociācija, alu no 58 pasaules valstīm vērtēja 219 alus ekspertu žūrija. Kopumā konkursā startēja 1403 alus darītavas, žūrijas vērtējumam nododot vairāk nekā 4700 alus šķirnēm.


Написать комментарий

Apsveicami, ka vēl viens alus zīmols ir ieguvis augstu novērtējumu. Unibrew, iegādājoties "Lāčplēša alus" zīmolus, to ražo pēc vecajām senajām Lāčplēša brūvera receptēm un uztur Lāčplēša alus garšu(izceļot vecā Lāčplēša alus krāsu). Atliek vien novēlēt veiksmi un labu "ceļa vēju" patērētāju ieinteresēšanā.