Pieci labākie šī gada automobiļu interjeri

foto: luxurylaunches.com
foto: luxurylaunches.com

Automobilī tāpat kā cilvēkā visam jābūt skaistam: gan virsbūvei, gan motoram, gan salonam. style.rbc.ru izvēlējās 5 labākos šī gada automobiļu interjerus, neskatoties uz automobiļa cenu.

Daudziem autovadītāju acīs automobiļa salonam ir mazāka nozīme nekā motora jaudai. Par ādas sēdekļiem, kuri patīkami kontrasē ar ierīču paneļa apdari, skaistām nošuvēm un aci priecējošo apgaismojumu mašīnai var piedot kvadrātveida aizmuguri, biedējošu radiatora režģi vai pat nelielu zirgspēku daudzumu.

Rolls-Royce Wraith
Cena: no 389 tūkst. dolāru

Greznam automobilim – grezns salons. Vai tad var būt savādāk? Iekšpusē Rolls-Roice Wraith ir apdarināts ar dabīgu ādu un Canadel Panelling koksni. Koksne savu nosaukumu ir ieguvusi no Francijas Canadel līča, kur patika atpūsties vienam no zīmola dibinātājiem Henrijam Roisam. Šādā salonā var dzīvot.

Mercedes-Benz S500
Cena: no 145 tūkst. dolāru

Šim automobilim ir tik daudz interesanta, ka to apskatot, ieslēdzot un izslēdzot visu, var pazaudēt laika sajūtu. Septiņi salona apgaismojuma krāsu varianti, sešu pakāpju masāžas funkcija, kura ir paredzēta priekšējo sēdekļu atzveltnēs, apdare ar perforētu ādu un koku, labais aizmugures sēdeklis ar pagalvi–spilvenu un kāju paliktni, individuāli ekrāni ar informācijas un izklaides funkcijām pasažieriem, kuri sēž aizmugurē. Vienkārši atpūtas zona, it īpaši tad, ja pie stūres atradīsies šoferis.

Chevrolet Corvette Stingray
Cena: no 114 tūkst. dolāru

Šī sporta automobiļa salons ir simpātisks, jo tā apdarē ir izmantoti oglekļa šķiedras elementi ar alumīnija akcentiem, ādas apdare un divi 8 collu multimediju displeji. Arī automobiļa stūre pārvilkta ar ādu ar kontrastējošām nošuvēm. Uz vējstikla atrodas projekcijas ekrāns, kurš ļauj autovadītājam būt lietas kursā par to, kas notiek ar mašīnu un turklāt vērot ceļu.   

Hyundai Equus Ultimate
Cena: no 69 tūkst. dolāru

Sēdekļi un durvju paneļi ir apdarināti ar ziloņkrāsas ādu, kura kontrastē ar melnu ierīču paneli ar koka ieliktņiem. Aizmugures sēdekļos ir paredzēta masāžas funkcija. Priekšējo sēdekļu atzveltnēs iemontēti 9,2 collu ekrāni, lai pasažieri varētu noskatīties filmas vai varētu klausīties mūziku.

Jeep Cherokee Limited
Cena: no 38 tūkst. dolāru

Salonam ir ādas apdare, bet priekšējos sēdekļos ir paredzēta ventilācijas funkcija. Visa informācija, kura var būt nepieciešama autovadītājam, tiek atspoguļota uz liela displeja, kurš ir iebūvēts ierīču panelī. Visas pogas un kloķi ir izvietoti tur, kur tos gribētu redzēt džipu cienītāji. Vienkārši, ērti un funkcionāli.


Написать комментарий