Portāls: Zadornovs ir apvainojies uz Latviju

foto: spbdnevnik.ru
foto: spbdnevnik.ru

Spriežot pēc Mihaila Zadornova reakcijas, viņu aizskārusi diskusija par uzturēšanās atļaujas liegšanu Latvijā, raksta portāls "freecity.lv".

Zadornovs izteicies visai kritiski par Baltijas valstīm.

"Par Latviju, Lietuvu un Igauniju vislabāk ir rakstīts padomju laika enciklopēdijā. Tagad Eiropā nekur neraksta labus vārdus par latviešiem, igauņiem, lietuviešiem. Par viņiem raksta, kā par oficiantiem, mājkalpotājiem, kā par tiem, kas tīra apavus!", Zadornovu citē portāls.

"Latviešu prese ļoti ļauni rakstīja par Krieviju. Starp negatīvajām atsauksmēm es atradu interesantu rakstu: "Kāpēc mums vajag draudzēties ar NATO, ja viņiem, lai tiktu līdz mums, vajag sešas dienas, noformēt dokumentus un divas dienas pavadīt ceļā, lai tiktu pie mums, raksta latvietis. Bet, Pskovas divīzija pusstundas laikā var pienākt pie mūsu robežas, tāpēc mums vajag rakt ierakumus, katrā mājā turēt stingerus, ložmetējus un gatavoties aizsargāt mūsu valsti no Krievijas bumbvedējiem." Tas bija teikts pilnīgi nopietni!" sacījis Zadornovs.

Pēc Zadornova domām, aizliegums - tas ir veselīgi.

"Tas ir vēl viens brīdinājums no augšas: esiet tādi, kādi esat, attīstieties un ievērojiet to, ka armijai jābūt stiprai. Sankcijas - tas nav slikti. Kad man nebija naudas, biju spiests uzrakstīt kaut ko labu, lai nopelnītu naudu. Vainojiet vairāk Krieviju visā, kas notiek!" aicināja komiķis.


Написать комментарий