Cīņa ar narkotikām turpinās. Šoreiz atsavinātas vielas Preiļos un Ludzā.

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Policija veic intensīvu darbu saistībā ar narkotisko un psihotropo vielu nelikumīgu apriti Latgales reģionā. Tiek organizēti dažādi profilaktiskie un operatīvie pasākumi. Šonedēļ narkotiskas vielas atrastas Preiļos un Ludzā.

Veicot operatīvo darbu vērstu pret aizliegto vielu apriti, 14.aprīlī Preiļu policijas darbinieki pilsētas centrā aizturēja jaunu vīrieti par narkotisko vielu glabāšanu. Aizturēšanas brīdī pie 1994.gadā dzimušā vīrieša atrasti vairāki grami  metamfetamīna. Jāpiebilst, ka aizturētais tikai pērnā gadā tika atbrīvots pirms termiņa no ieslodzījuma vietas, kur izcietis sodu par vairāku noziegumu izdarīšanu.  Vakar, 16.aprīlī, tiesa viņam piemēroja drošības līdzekli – apcietinājums.

Savukārt vakar Ludzā atrasts un atsavināts rekordliels narkotiku daudzums. Veicot operatīvus pasākumus, policijas darbinieki sadarbībā ar Valsts ieņēmuma dienesta Muitas pārvaldi, atrada gandrīz 170 gramus narkotisko vielu, kas bija apslēptas kādā pamestajā pilsētas ēkā. Policija veic izmeklēšanu un skaidro personas, kuras ir saistītas ar šo notikumu.

Abos kriminālprocesos turpinās izmeklēšana. Atgādinām, ka par šādiem noziegumiem likums paredz bargus sodus – līdz pat 15 gadiem cietumsoda. 
 


Написать комментарий