J.Jalinska paplašināja darbības jomu, palielināja ienākumus un slēdza vienu no uzkrājumu kontiem

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Daugavpils novada domes priekšsēdētāja Janīna Jalinska 2013.gadā paplašināja savu amatu un pienākumu sarakstu, kā arī slēdza vienu no uzkrājumu bankas kontiem, liecina Valsts ieņēmumu dienesta (VID) informācija.

Saskaņā ar VID iesniegto ieņēmumu deklarāciju, Daugavpils novada domes priekšsēdētāja 14 ieņemamos amatus papildināja ar vēl vienu – biedrības „Latvijai 100” valdes locekles amatu. Patlaban J.Jalinska ir ne tikai Daugavpils novada pašvaldības priekšsēdētāja, bet arī Latgales plānošanas reģiona padomes locekle, SIA „Grīvas poliklīnika” kapitāldaļu turētāja, pašvaldības SIA „Naujenes pakalpojumu serviss” un SIA „Latgales Laiks” kapitāldaļu turētāja, Latvijas Pašvaldību savienības padomes locekle un valdes locekle, „Latgales reģiona attīstības aģentūra” valdes locekle, Eiropas reģiona „Ezeru zeme” valdes locekle, „Dienvidlatgales Pašvaldību mācību centrs” valdes locekle, „Sabiedrības integrācija fonds” valdes locekle, SIA „Daugavpils reģionālā slimnīca” un SIA „Atkritumu apsaimniekošanas Dienvidlatgales starppašvaldību organizācija” pašvaldībai piederošo kapitāldaļu turētāja, Daugavpils un Ilūkstes novadu partnerības „Kaimiņi” padomes locekle, partijas „Daugavpils novada partija” valdes locekle.

Janīnas Jalinskas kopējie ienākumi pērn bija 19 191,66 lati (27 307,27 eiro), kas ir vairāk, nekā 2012.gadā, kad būdama Daugavpils novada domes priekšsēdētāja un Latgales plānošanas reģiona padomes locekle, viņa bija nopelnījusi 17 745,45 latus (25 249,50 eiro).

Tāpat J.Jalinska slēdza uzkrājumu kontu „Swedbanka”, kurā 2012.gadā bija 3 110,84 lati (4 426,33 eiro), savukārt „SEB Atklātais pensiju fonds” noguldītā summa no 4 462,92 latiem (6 350,16 eiro) pieauga līdz 5 038,31 latiem (7 168,87 eiro).

Jāatzīmē, ka informācija par parādsaistībām gan pērnā, gan 2012.gada deklarācijā netika minēta.

J.Jalinskas īpašumā ir divi dzīvokļi, viens no kuriem atrodas Līksnas pagastā, bet otrs – Daugavpilī, kā arī viņai pieder zeme Līksnas pagastā.

 


Написать комментарий