Holivuda: Ričards Gīram satiekas ar Indijas televīzijas raidījumu vadītāju

foto: entertainment.ru.msn.com
foto: entertainment.ru.msn.com

64 gadus vecais Holivudas aktieris veido attiecības ar 43 gadus veco Indijas aktrisi Padmu Lakšmi. Bijusī modele un aktieris iepazinās filmēšanas laikā Ņujorkā. Kā pastāstīja izdevuma „Page Six” avots, pāris satiekas, bet pagaidām Gīra un Lakmi pārstāvji nav gatavi komentēt viņu romānu.

Aktrise Padma Lakšmi trīs gadus līdz 2007. gadam bija precējusies ar prestižās Bukera prēmijas laureātu Salmanu Rušdi. Pēc šķiršanās Indijas zvaigzne dzīvoja kopā ar miljardieri Tediju Fortsmanu. Viņa bija kopā ar mīļoto līdz viņa nāvei 2011. gadā no galvas smadzeņu audzēja, – vēsta eurosmi.ru.

Turklāt Padmai Lakšmi bija romāns ar kompānijas Dell dibinātāja brāli Ādamu Dellu, šo attiecību laikā piedzima viņas 3 gadus vecā meita Krišna Tea Lakšmi-Della. Bet Ričards Gīrs kopš aizvadītā gada atrodas neprecēta vīrieša statusā. Pēc 11 gadu laulības viņš izšķīrās ar Keriju Loelu, viņiem ir kopējs dēls Homērs. Bet pirms otrajām oficiālajām laulībām aktieris aizvadītā gadsimta 90. gados četrus gadus bija precējies ap pasaulē pazīstamo modeli Sindiju Kraufordu.


Написать комментарий